Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank krediti

Sberbank krediti

U današnje vrijeme smo okruženi s raznim ponudama za sve vrste kredita. I kada se nađe čovjek u takvoj situaciji, jednostavno se ne može odlučiti kod koje banke da ugovori novi kredit. Prešli smo kroz sve ponude i opcije koje se nude na današnjem tržištu i  došli smo do zaključka da je najbolja i najpovoljnija ponuda za vas upravo Sberbank krediti. Sigurno se sada pitate, zbog čega baš oni? Što njih čini drugačijim od drugih banaka na tržištu? Na sva vaša pitanja imamo odgovore koje možete naići u priloženim paragrafima koji vam slijede u nastavku.

Sberbank krediti – najbolji na tržištu

U Sberbanci, kao što i sami možete vidjeti, se nalazi pregršt ponuda kredita za sve vaše potrebe gdje bi vam zatrebalo veća svota sredstava u kojem datom trenutku nemate. Od ponuda i opcija Sberbank kredita imate nenamjenske kredite, zamjenske kredite, stambene kredite, turističke kredite, hipotekarne kredite te i Cashback kredite, koji predstavlja novu generaciju gotovinskog kredita. Vezano uz Cashback kredit i što njega čini drugačijim od ostalih kredita koje postoje u ponudi, to je jedini kredit koji vam vraća i do čak 10.000kn! Znači to je Sberbank kredit koji vas nagrađuje za urednu otplatu koji se odnosi na podmirenje obveza po svim proizvodima kod Sberbanke, te tako ostvarujete pravo na povrat od 10% iznosa kredita. Sami odaberete iznos kredita te rok isplate do čak 10 godina. Zahtjev možete predati u vama najbližoj Sberbanki poslovnici ili možete putem online zahtjeva na njihovoj web stranici. Sberbank kredit potom će vam biti isplaćen na vaš račun u Sberbanci ili u banci u kojoj vi sami želite.

Najpovoljniji Sberbank krediti

Za ugovaranje ostalih Sberbank kredita možete predati zahtjev u poslovnici Sberbanke koja je vama najbliža ili ako nemate neku njihovu poslovnicu u blizini vas, možete iz udobnosti vašega doma poslati zahtjev online preko njihove web stranice. Od potrebne dokumentacije koja će vam biti potrebna za ugovaranje kredita treba vam preslika vaše važeće osobne iskaznice, te ostali potrebni dokumenti za koji samo provjerite na web stranici Sberbanke. Za Sberbanke kredite sami odabrete koji iznos kredita želite te rok isplate, gdje vam nude rok i do 10 godina. Nema naknade za obradu kredita. Za Sberbanke kredite imate kredite u eurima.

Sberbank krediti – najbolji za vas

Svatko se nađe u situaciji gdje vam odmah zatreba veća svota sredstava, a jednostavno nemate u tome trenutku. Zato za vas je najbolja solucija Sberbank krediti koji će vam pomoći da riješite bilo koji problem, bilo da se radi o uređenju doma, kupnja novoga auta ili plaćanje školarine. O čemu god da je riječ, Sberbanka krediti su tu za vas.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (270 ocjena)

Home » Sberbank krediti