Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank poslovnice

Sberbank poslovnice

Većina ljudi su zaljubljenici u svoj grad u kojem žive i vrlo često, s ponosom izjavljuju da svoj grad poznaju kao svoj džep. Sberbank je vaša banka, do najbliže naše poslovnice znate žmireći doći, ali što kad se nađete u dijelu svoga grada u koji rjeđe zalazite, a treba vam brza gotovina. Znate li naći naš najbliži bankomat ili poslovnicu? Sberbank na svojim službenim web stranicama nudi sve informacije o rasporedu poslovnica i bankomata, kao i o radnom vremenu svake pojedine poslovnice. Isto tako na našim stranicama nudimo i sve novosti i obavijesti o eventualnim promjenama. Informirajte se redovno, jer prava informacija štedi vaše vrijeme i vaš novac.

Poslovnice u gradu u koji putuješ – Sberbank poslovnice

Ako putujete u neki grad u kojem kanite provesti neko vrijeme, a  Sberbank je vaša matična banka, svakako se na vrijeme raspitajte za naše poslovnice u tom gradu. Sberbank poslovnice i bankomati vas čekaju u svakom većem gradu, a često i u nekim manjim mjestima. Pregledajte mapu naših poslovnica i bankomata u gradu u koji putujete na našim službenim web stranicama, pa ćete tako biti spremni za sva moguća putna iznenađenja. Tvoja Sberbank te čeka na odredištu kamo putuješ i za tebe nema nerješivih iznenađenja. Moderni putnici uvijek znaju za sva mjesta koja olakšavaju njihovo putovanje, pa tako i mrežu Sberbank poslovnica.

Poslovnice na proputovanju – Sberbank poslovnice

Ako ste na proputovanju kroz neki grad u kojem ste zastali da se odmorite i hitno trebate gotovinu, potražite najbližu Sberbank poslovnicu. To možete i preko vašeg pametnog telefona otkriti ili potražite barem naš najbliži bankomat. Nemojte drugim bankama plaćati skupe provizije nepotrebno. Sberbank je vaša banka, vama na usluzi, gdje god da se nađete, kao i sve naše poslovnice i bankomati. Želimo biti vaša najbolja banka i kada niste u svom gradu. Svi imate pametne telefone, sa samo par klikova napravite pretragu grada u kojem ste se našli na svom proputovanju i saznate gdje se nalaze Sberbank poslovnice i bankomati.

Radno vrijeme poslovnica – Sberbank poslovnice

Svakako se morate informirati i o radnom vremenu vaše najbliže Sberbank poslovnice, jer različite poslovnice, ovisno o frekventnosti, mogu imati različita radna vremena. Različita su vremena za pojedine poslovnice cijele godine, zatim sve poslovnice imaju ljetno i zimsko radno vrijeme. Radno vrijeme Sberbank poslovnice može promijeniti i neki iznenadni događaj u njezinoj blizini, kao što je puknuće vodovodne cijevi, kratkoročni ili duži radovi na cesti ili neke građevinske sanacije u blizini poslovnice. Zato redovito pratite sve obavijesti na web stranicama Sberbank, koje se redovito osvježavaju i ažuriraju za sve Sberbank poslovnice.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (604 ocjena)

Home » Sberbank poslovnice