Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank

Sberbank

Pri odabiru banke mnogi se ne mogu odlučiti s kime poslovati. U vrijeme razvijenog kapitalizma, konkurencija je jaka, a banke se bore sa svojim ponudama ne bi li privukle što više novih klijenata. Sberbank kao jedna od vodećih banaka istočne Europe posluje i u Hrvatskoj. Ruska banka pod nazivom Sberbank svoje poslovanje u Hrvatskoj obavlja već preko 20 godina, a niz zadovoljnih klijenata omogućili su danji razvitak i sve veći imidž u bankarskim krugovima kod nas. Sberbank nudi povoljne uvjete za štednju, kredite, investicijske fondove i drugo, a može biti i Vaš izbor.

Sberbank – duga tradicija profesionalnog poslovanja

Sberbank posluje u Hrvatskoj od 1997. godine kao licencirana tvrtka u skladu sa zakonima Republike Hrvatske u okviru Ministarstva financija. Sberbank Europe, tvrtka u stopostotnom vlasništvu originalne Sberbanke zadužena je za poslovanje u ovom dijelu Europe sa sjedištem u Beču. Zadovoljni klijenti omogućili su danji razvitak poslovanja u svijetu financija kod nas – Sberbank u svom asortimanu nudi povoljne kredite, a posebno je okrenut poduzetništvu i investicijskim fondovima.

Sberbank – investicijski krediti za poduzetnike

Sberbank posebnu pozornost daje investicijskim kreditima kako biste ostvarili svoje poslovne planove uz povoljan startup. Investicijski krediti daju se srednjim i velikim poduzetnicima, ali isto tako i malim, a uvjete o ovakvoj vrsti kredita možete naći i na stranicama Sberbanke.

Sberbank – stambeni krediti za nove početke

Stambeni krediti također su vitalni dio poslovanja Sberbanke. Stambeni krediti ugovaraju se u iscrpnim i temeljitim dogovorima s klijentima kako bi se postigla najviša razina informiranosti i klijentu dalo na raspolaganje najbolja ponuda koja odgovara pojedinačnom budućem klijentu. U procesu je i nova ponuda stambenih kredita na kojima trenutno radi Sberbank Europe. Informacija o novoj ponudi još nisu dostupne, ali marketinški tim već najavljuje novi val ponuda stambenih kredita u 2020. godini.

Sberbank – štednja u eurima

Sberbankove ponude štednje također konkuriraju kao jedne od najboljih kod nas. Sberbank štednja moguća je u eurima, a ponude s kamatama variraju o paketu za kojeg se odlučite. Sberbank štednja funkcionira od prvog dana poslovanja Sberbanka u Hrvatskoj, a omogućit će i Vama da pametno rasporedite novac koji imate i ostavite nešto za budućnost. Štednja je uvijek pametan potez za one koji razmišljaju pametno. Sberbank to dobro zna i zato iza sebe ima niz građana koji već godinama koriste pakete štednje u banci kako bi svoje financije očuvali. Sberbank štednja može se ostvariti u eurima, a za više informacija provjerite službene stranice Sberbank Europe ili Sberbank hrvatske domene.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (392 ocjena)

Home » Sberbank