Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sindikalna pozajmica

Što je sindikalna pozajmica i kako funkcionira?

Sindikalna pozajmica je financijski instrument koji je dostupan članovima sindikata. Radi se o obliku zajma koji se odobrava na temelju članstva u sindikatu, a s ciljem pružanja financijske podrške članovima u različitim životnim situacijama. Sindikalna pozajmica funkcionira na način da se članovi sindikata koji su zainteresirani za nju, prijavljuju za istu putem obrasca koji se dostavlja u sindikalnu organizaciju. Nakon što se prijava obradi, odlučuje se o odobrenju pozajmice te se ista isplaćuje u roku određenom statutom sindikata.

Prednost sindikalne pozajmice je u tome što se radi o povoljnom obliku financiranja.

Kamate na sindikalnu pozajmicu su niže u odnosu na kamate koje se obračunavaju na tržištu, što znači da se članovi sindikata mogu financijski rasteretiti uz manje troškove. Također, članovi sindikata imaju prednost u odobravanju posebne vrste pozajmice koja se odobrava na temelju članstva u sindikatu, što znači da se ne provodi kreditna provjera.

Članovi sindikata mogu dobiti financijsku podršku u različitim životnim situacijama kroz poseban oblik zajma koji je dostupan. Radi se o povoljnom obliku financiranja koji omogućava članovima sindikata da se financijski rasterete uz manje troškove. Pozajmica od sindikata odobrava se samo članovima sindikata bez provjere kreditne sposobnosti, a oni imaju prednost u odobravanju iste.

Kako se može dobiti sindikalna pozajmica i koje su njezine prednosti?

Kako bi se mogla dobiti sindikalna pozajmica, potrebno je biti član sindikata. Članovi sindikata koji su zainteresirani za pozajmicu, moraju se prijaviti putem obrasca koji se dostavlja u sindikalnu organizaciju. Nakon što se prijava obradi, odlučuje se o odobrenju pozajmice te se ista isplaćuje u roku određenom statutom sindikata.

Prednost sindikalne pozajmice je u tome što se radi o povoljnom obliku financiranja. Kamate na sindikalnu pozajmicu su niže u odnosu na kamate koje se obračunavaju na tržištu, što znači da se članovi sindikata mogu financijski rasteretiti uz manje troškove. Također, članovi sindikata imaju prednost u odobravanju posebne vrste pozajmice koja se odobrava na temelju članstva u sindikatu, što znači da se ne provodi kreditna provjera.

Sindikalna pozajmica je dostupna članovima sindikata za različite svrhe, kao što su plaćanje računa, kupnja kućanskih aparata, popravak automobila ili neplanirani troškovi.

Osim toga, moguće je iskoristiti sindikalnu zajamnicu za preuzimanje drugih kredita s visokim kamatnim stopama.

Kako bi se dobio maksimalni iznos sindikalne pozajmice, članovi sindikata moraju ispuniti određene uvjete koje propisuje statut sindikata. Uvjeti se uglavnom odnose na prethodno plaćanje članarine, duljinu članstva u sindikatu te redovno plaćanje obveza prema sindikatu.

Osim toga, članovima sindikata koji imaju lošu kreditnu povijest ili nedovoljnu kreditnu sposobnost za dobivanje zajma na tržištu, mogu biti od koristi alternativni oblici financiranja. Članovi sindikata mogu se financijski rasteretiti uz manje troškove i dobiti financijsku podršku u različitim životnim situacijama putem posebnog programa koji nudi njihov sindikat.

Sindikalna pozajmica kao oblik financijske podrške članovima sindikata.

Sindikalna pozajmica je oblik financijske podrške koju sindikat pruža svojim članovima. Osim što je povoljnija od drugih oblika kreditiranja, sindikalna pozajmica predstavlja i oblik solidarnosti i podrške među članovima sindikata.

Sindikalne organizacije često nude i druge oblike financijske podrške svojim članovima, kao što su stipendije, subvencije za obrazovanje, pomoć u slučaju bolesti ili nesreće te različiti oblici osiguranja.

Članovi sindikata koji imaju nisku plaću ili se suočavaju s neočekivanim financijskim izdacima mogu imati koristi od posebne vrste pozajmice koju nudi sindikat. Kada članovi sindikata imaju nedovoljnu kreditnu sposobnost ili nezadovoljavajuću kreditnu povijest, sindikat im može pomoći pružajući financijsku podršku u obliku zajma.

Bitno je istaknuti da zajam od sindikata nije besplatan te da ga je potrebno vratiti u određenom vremenskom roku.

Međutim, kamate na sindikalnu pozajmicu su niže u odnosu na kamate koje se obračunavaju na tržištu, što znači da se članovi sindikata mogu financijski rasteretiti uz manje troškove.

Članovi sindikata mogu dobiti financijsku pomoć u bilo kojem trenutku, bez obzira na svoju kreditnu sposobnost ili povijest, kroz jedan od oblika sindikalne podrške. To znači da članovi sindikata imaju financijsku sigurnost kada se suoče s neočekivanim troškovima ili drugim životnim situacijama koje zahtijevaju dodatnu financijsku pomoć.

Ukratko, članovi sindikata mogu dobiti financijsku podršku od svog sindikata u obliku zajma. Osim što je povoljnija od drugih oblika kreditiranja, sindikalna pozajmica predstavlja i oblik solidarnosti i podrške među članovima sindikata. Sindikalne organizacije često nude i druge oblike financijske podrške svojim članovima, a sindikalna pozajmica je posebno korisna za članove sindikata koji imaju nisku plaću ili su suočeni s neočekivanim financijskim izdacima.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (611 ocjena)

Home » Sindikalna pozajmica