Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sinergija krediti

Sinergija krediti

Sve vrste kredita – sinergija krediti

Poslujemo sa vodećim bankama u RH. Za Vas osiguravamo kredite po najboljim uvjetima, bez hipoteke i sudužnika i bez troškova obrade kredita. Ako trenutno otplaćujete više kredita pomoći ćemo vam oko refinanciranja i zatvaranja starih kredita, tako da vam za otplatu ostane jedna, jedinstvena rata mjesečno koju možete plaćati trajnim nalogom ili općom uplatnicom. Sinergija krediti u kreditnu sposobnost uračunavamo redovna primanja ali vam se pribrajaju i prijevoz, dječji dodatak, terenski dodatak, najamnine, invalidnine i drugi dodatni prihodi. Ovaj kreditni model mogu koristiti građani zaposleni na neodređeno, određeno , korisnici porodiljine naknade i umirovljenici.

Besplatno posredujemo za vas – sinergija krediti

Naše usluge posredovanja su posve besplatne i ako trebate pouzdanog posrednika u najbržoj i najpovoljnijoj realizaciji bilo kojeg kreditnog paketa, obratite se na sinergija krediti. Kredit nikako ne bi trebao biti dodatni uteg na vagi vaših životnig problema, već pomoć pri ostvarenju vaših potreba, želja, planova i ciljeva. I zato sinergija krediti, nudi stručnjake i savjetovanja da možete jednostavno pronaći najbolje i najjeftinije rješenje za novac koji trebate. Dugoročni ili kratkoročni kredit, izbor bankenemogućnost nalaska jamaca, police osiguranja, izračuni i papirologija, sve su to brige koje za vas preuzimaju sinergija krediti.

Trebate kredit – sinergija krediti

Trenutno u ponudi: Gotovinski nenamjenski kredit, brzi gotovinski kredit, kredita za refinanciranje, kredit za umirovljenike, krediti na ostatak primanja ili neki kredit baš po mjeri vaših potreba i mogućnosti, obratite se na sinergija krediti, ako želite brzu, sigurnu i čistu realizaciju i brz novac u svojim rukama. Naglasak je na izbjegavanju suvišnog birokratiziranja i nepotrebne papirologije. Vi samo trebate odlučiti da li želite kredit u eurima, i morate izabrati kredit sa fiksnom kamatom ili onaj sa promjenjivom kamatom i naravno, koji iznos kredita trebate i na koji rok, sve ostalo za vas obavljaju sinergija krediti.

Gotovinski nenamjenski krediti – sinergija krediti

Nenamjenski gotovinski krediti su najtraženija vrsta kredita, a još kada znate da takav kredit možete realizirati  bez hipoteke i sudužnika, znate i da će zatraženi kredit ubrzo biti na vašem tekućem računu.  Trenutno najpovoljniju ponudu takvih kredita u bankarskom sustavu nude vam i osiguravaju sinergija krediti. Ovi krediti se odobravaju bez unaprijed prebačenih primanja, bez administrativne zabrane, jer otplatu kredita možete plaćati putem trajnog naloga ili općom uplatnicom. U svemu, baš u svemu vam sinergija krediti idu na ruku i to vas ništa ne košta. Ovakve kredite mogu dobiti građani  zaposleni na neodređeno, određeno, korisnici porodiljne naknade i umirovljenici, jer su sinergija krediti na vašoj strani.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (211 ocjena)

Home » Sinergija krediti