Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Splitska banka krediti na ostatak primanja

Splitska banka krediti na ostatak primanja

Splitska banka danas stoji kao simbol profesionalnog bankovnog poslovanja u Hrvatskoj, a takvu reputaciju izgradila je isključivo uzornim poslovnim kodeksom, transparentnim poslovanjem i ažurnim djelovanjem. Splitska banka krediti na ostatak primanja jedni su od posebnih kredita koji sjedaju na zaštićeni račun bez dodatnih nameta i provjera, a uvedeni su upravo kako bi riješili problem mnogobrojnog stanovništva koji su se našli pred blokadom. Splitska banka krediti na ostatak primanja pružit će priliku onima koji su u škripcu da se iz njega i izvuku, a metoda je pomogla već tisućama klijenata. Treba li i Vama kredit na ostatak primanja? Splitska banka je odgovor koji ste čekali.

Splitska banka krediti na ostatak primanja – stimulacija ekonomije na mikro razini

Kodeks Splitske banke naglašava važnost pomaganju onima kojima je kredit doista potreban. Stimuliranjem ekonomije iz mikro razine banka također stimulira i svoje poslovanje, odnosno omogućavajući pojedincima koji su pred blokadom da se vrate u stabilnost banka indirektno stvara prilike za nova zaduživanja u budućnosti. Splitska banka krediti na ostatak primanja postoje kako bi pomogli upravo takvima, a krediti ovog tipa omogući su brojnim pojedincima da ponovo stabiliziraju svoje financije i krenu nanovo.

Splitska banka krediti na ostatak primanja – osigurajte svoj danas, jednostavno i lagano

Splitska banka krediti na ostatak primanja vrlo su dostupni. Dok biste mislili da je za ovakav kredit potrebno brdo papirologije: od uvida u HROK i platne liste do cijelog niza standardnih dokumenata potrebnih za podizanje kredita; zapravo sve što Vam za ovaj kredit treba jest osnovna dokumentacija i konzultacije s bankom. U toku procesa vrlo transparentno ćete imati uvid u sve potrebno, a kredit će biti Vaš u roku od tjedan dana. Dok su u drugim bankama ovakve ponude vrlo komplicirane i zahtijevaju duge periode čekanja na kredit, Splitska banka krediti na ostatak primanja postižu se relativno brzo i jednostavno.

Splitska banka krediti na ostatak primanja – iskustva dosadašnjih korisnika

U privatnom istraživanju i anketiranju članova Splitske banke, provedenom 2018. godine, ispostavilo se da su iskustva s ovom bankom preko 90% pozitivna. Uzimajući u obzir da ostale banke (one jače), uglavnom imaju pozitivnu ocjenu od 75% ispitanika, sigurno je reći da su Splitska banka krediti na ostatak primanja glavni kad je u pitanju situacija u kojoj takav kredit treba. Drugim riječima, kad su u pitanju ovakvi krediti, ostale banke nisu se pokazale kao konkurencija Splitskoj. Odlučite se i Vi za Splitsku banku i riješite svoj problem već danas!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (514 ocjena)

Home » Splitska banka krediti na ostatak primanja