Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Splitska banka stambeni kredit

Splitska banka stambeni kredit

Stambeni krediti uvijek su velika obveza i onaj korak kojeg se svi pomalo bojimo. Dugi rok otplate i veliko zaduživanje predstavlja stres svakom racionalnom čovjeku. Vjerujemo da stvara i Vama. Splitska banka stambeni kredit zato je savršen izbor za Vas. Uz pogodne uvjete potpisivanja kredita i transparentnim poslovanje, Splitska banka omogućuje tisućama građana kupnju nekretnine radi ostvarivanja njihovih snova o konačnom samostalnom životu. Maštate li i Vi nečemu takvom? Kako je Splitska banka stambeni kredit savršen kad je u pitanju kupovina nekretnine, smatramo da je red pisati i zašto.

Splitska banka stambeni kredit – pogodni uvjeti pri sklapanju ugovora

Podizanje stambenog kredita u Splitskoj banci označava početak Vašeg samostalnog života. Uvjeti pri sklapanju takvog ugovora variraju od banke do banke. Splitska banka stambeni kredit dizajniran je na taj način da reducira papirologiju do temelja i stvori uvjete za lako postizanje kredita. Naravno da sva regularna procedura mora biti odrađena, no znate da ste oslobođeni dodatnih nameta i provizija koje se znaju pojavljivati kod drugih banaka u ovakvim kreditima. Zaobiđite sve viškove i uštedite svoje vrijeme i novac. Splitska banka omogućit će Vam kupovinu nekretnine u najjednostavnijem obliku, bez dodatnih komplikacija i nameta.

Splitska banka stambeni kredit – iskoristite kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator koristan je alat pomoću kojeg se klijenti unaprijed mogu pripremiti na novu financijsku realnost. Uz brojne aspekte koji se mogu unijeti u kalkulator, ovaj alat će Vam pomoći stvoriti sliku o Vašem budućem budžetu. Odredite koliko dugi rok otplate želite nakon što isprobate kreditni kalkulator i budite sigurni u svoju odluku. Uz ovakav alat, lakše je odlučiti se na kredit koji Vam najviše odgovara. Splitska banka stambeni kredit ostvarit će Vaše snove o kupnji nekretnine, a kreditni kalkulator pripremiti Vas na rok otplate.

Splitska banka stambeni kredit – kreditno poslovanje u vrijeme korone

Kako je koronavirus značajno izokrenula naše navike po pitanju sklapanja kredita, biznisa, poslovanja i svega drugog, tako je i Splitska banka modificirala svoje poslovanje kako bi maksimalizirala poslovanje u novim uvjetima. Prelaskom na online poslovanje, koje je već postojalo ranije, no bilo je slabo razvijeno i malo sredstava je išlo u korist razvoja takvog modela; moći ćete lakše sklopiti ugovor i podići kredit, većinski odraditi posao od doma. Nema više posjeta poslovnicama u kojima se čeka satima. Ovakvo stanje dovelo je do realizacije da većinu stvari možemo posve jednostavno obaviti beskontaktno pa isto vrijedi i za kreditno poslovanje. Splitska banka stambeni kredit čeka na Vas, uz sve prednosti, nemate što čekati!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (247 ocjena)

Home » Splitska banka stambeni kredit