Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je apn kredit

Što je APN kredit i kako funkcionira?

APN kredit, ili kredit za stanove u najmu, je vrsta kredita koja se nudi građanima koji žele kupiti stanove koji su u najmu, a koji su izgrađeni uz pomoć državnih poticaja. Ova vrsta kredita namijenjena je prvenstveno mladim ljudima i obiteljima s nižim primanjima koji ne mogu priuštiti kupnju stana na tržištu nekretnina.

Kako bi se kvalificirali za APN kredit, potrebno je prvo ispuniti određene uvjete.

Prvenstveno, potrebno je da kupac nema drugu nekretninu u vlasništvu, a također mora imati hrvatsko državljanstvo ili biti državljanin druge zemlje Europske unije. Također, kupac mora imati redovita primanja i ne smije biti u blokadi.

Kada se ispune svi uvjeti, kupac se može prijaviti za APN kredit kod banke koja nudi ovu vrstu kredita. Banka će provjeriti kreditnu sposobnost kupca i ako je ona zadovoljavajuća, odobrit će kredit.

APN kredit funkcionira na način da banka odobrava kredit za kupnju stana koji je u najmu, a koji je izgrađen uz pomoć državnih poticaja. Kupac ne mora platiti cijelu kupoprodajnu cijenu stana odjednom, već će kredit biti isplaćen u ratama tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Kupac koji dobije APN kredit mora se obvezati da će stan koristiti kao svoje vlasništvo i da neće iznajmljivati stan drugim osobama.

Također, kupac će morati plaćati mjesečne rate kredita, uključujući i kamate.

Ukratko, APN kredit je vrsta kredita koja se nudi građanima koji žele kupiti stanove koji su u najmu, a koji su izgrađeni uz pomoć državnih poticaja. Kupac mora ispuniti određene uvjete kako bi se kvalificirao za ovu vrstu kredita, a kredit se odobrava u ratama tijekom određenog vremenskog razdoblja. Kupac se obvezuje da će stan koristiti kao svoje vlasništvo i plaćati mjesečne rate kredita.

Kako se odobrava APN kredit i tko ga može dobiti?

Kako bi se dobio APN kredit, potrebno je ispuniti određene uvjete i proći proces odobrenja kredita.

Prvi korak u dobivanju APN kredita je provjera kreditne sposobnosti kupca. Banka će provjeriti prihode kupca, kao i njegove financijske obveze, kako bi utvrdila može li kupac podmiriti mjesečne rate kredita.

Nakon provjere kreditne sposobnosti, kupac će morati dostaviti dokumentaciju koja dokazuje da ispunjava sve uvjete za dobivanje APN kredita. To uključuje dokaz o državljanstvu, dokaz o primanjima i dokaz da nema drugu nekretninu u vlasništvu.

Kada se dokumentacija dostavi, banka će provjeriti sve podatke i ako je sve u redu, odobrit će kredit. Nakon odobrenja kredita, kupac će dobiti ponudu za kupnju stana koji je u najmu, a koji je izgrađen uz pomoć državnih poticaja.

Kupac će morati potpisati ugovor o kupnji stana, nakon čega će banka isplatiti kredit. Kupac će zatim morati plaćati mjesečne rate kredita, uključujući i kamate, tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Važno je napomenuti da APN kredit nije namijenjen svima.

Ova vrsta kredita namijenjena je prvenstveno mladim ljudima i obiteljima s nižim primanjima koji ne mogu priuštiti kupnju stana na tržištu nekretnina.

Ukratko, da bi se dobio APN kredit, potrebno je proći proces odobrenja kredita koji uključuje provjeru kreditne sposobnosti i dostavu dokumentacije koja dokazuje da kupac ispunjava sve uvjete. Kupac će dobiti ponudu za kupnju stana koji je u najmu, nakon čega će banka isplatiti kredit. Kupac će morati plaćati mjesečne rate kredita tijekom određenog vremenskog razdoblja. APN kredit namijenjen je prvenstveno mladim ljudima i obiteljima s nižim primanjima.

Prednosti i nedostaci APN kredita – Što trebate znati prije nego što se odlučite za njega?

APN kredit ima svoje prednosti i nedostatke koje je važno uzeti u obzir prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita.

Jedna od velikih prednosti APN kredita je niža kamatna stopa u usporedbi s drugim vrstama kredita. Ova niža kamatna stopa omogućuje kupcima da uštede značajnu količinu novca tijekom vremena.

Također, APN kredit omogućuje kupcima da kupe stanove po nižoj cijeni, što je velika prednost za one koji ne mogu priuštiti kupnju stana na tržištu nekretnina.

Druga prednost APN kredita je što omogućuje kupcima da postanu vlasnici stana, što nije slučaj kod stanova u najmu. Također, APN kredit omogućuje kupcima da imaju sigurnost i stabilnost, jer ne moraju brinuti o tome hoće li biti izbačeni iz stana zbog odluke vlasnika.

Međutim, APN kredit također ima svoje nedostatke.

Jedan od glavnih nedostataka je što kupac ne može iznajmiti stan drugim osobama. To može biti problem za one koji žele kupiti stan i iznajmiti ga kako bi zaradili dodatni novac. Također, kupac će morati plaćati mjesečne rate kredita tijekom određenog vremenskog razdoblja, što može biti financijski opterećujuće za neke kupce.

Još jedan nedostatak APN kredita je što je ova vrsta kredita namijenjena samo određenoj skupini ljudi, odnosno mladim ljudima i obiteljima s nižim primanjima. To znači da neće biti dostupna svima koji žele kupiti stan.

Ukratko, APN kredit ima svoje prednosti i nedostatke koje je važno uzeti u obzir prije nego što se odlučite za ovu vrstu kredita. Prednosti uključuju nižu kamatnu stopu, mogućnost kupnje stana po nižoj cijeni i sigurnost i stabilnost. Nedostaci uključuju nemogućnost iznajmljivanja stana drugim osobama, financijsko opterećenje i ograničenja u pogledu ciljne skupine kojoj je kredit namijenjen.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (627 ocjena)

Home » Što je apn kredit