Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je Ferratum

Što je Ferratum

Što je Ferratum i kako funkcionira?

Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja pruža usluge kratkoročnih kredita. Osnovana je 2005. godine u Finskoj, a danas posluje u više od 25 zemalja diljem svijeta. U Hrvatskoj je dostupna od 2012. godine te je postala popularna među korisnicima koji trebaju brz i jednostavan pristup novcu.

Ferratum funkcionira na način da korisnici putem interneta ili mobilne aplikacije mogu podnijeti zahtjev za kredit.

Nakon što se ispune svi potrebni podaci, korisniku se u roku od nekoliko minuta odobrava kredit ili se odbija zahtjev. Ukoliko je zahtjev odobren, novac se isplaćuje na račun korisnika u roku od 24 sata.

Krediti koje Ferratum nudi su kratkoročni i namijenjeni su pokrivanju neočekivanih troškova ili iznenadnih situacija koje zahtijevaju dodatni novčani iznos. Krediti se kreću od 500 do 10.000 kuna, a rok otplate varira od 15 do 90 dana, ovisno o iznosu kredita.

Ferratum se ističe po tome što nudi brz i jednostavan pristup novcu, bez potrebe za odlaskom u banku ili čekanjem na odobrenje kredita. Također, ne zahtijeva se jamac ili hipoteka, što olakšava proces podnošenja zahtjeva.

Sve informacije o kreditu i uvjetima otplate jasno su navedene na internetskoj stranici Ferratuma, a korisnici se mogu obratiti i korisničkoj službi za dodatne informacije ili pomoć pri podnošenju zahtjeva.

Ukratko, Ferratum je međunarodna financijska tvrtka koja pruža usluge kratkoročnih kredita putem interneta ili mobilne aplikacije. Nudi brz i jednostavan pristup novcu te se ističe po tome što ne zahtijeva jamca ili hipoteku.

Kako se može dobiti kredit od Ferratuma?

Ferratum nudi jednostavan i brz proces podnošenja zahtjeva za kredit. Prvi korak je registracija na internetskoj stranici Ferratuma ili preuzimanje mobilne aplikacije. Nakon što se korisnik registrira, potrebno je ispuniti zahtjev za kredit.

U zahtjevu se navodi iznos kredita i rok otplate, kao i osobni podaci korisnika.

Nakon što se ispuni zahtjev, Ferratum provjerava kreditnu sposobnost korisnika. Ova provjera uključuje analizu kreditne povijesti, prihoda i troškova korisnika. Ukoliko se korisnik smatra kreditno sposobnim, zahtjev se odobrava, a novac se isplaćuje na račun korisnika u roku od 24 sata.

Kako bi se povećala vjerojatnost odobrenja kredita, preporučuje se da korisnik unese točne i potpune podatke u zahtjev.

Također, važno je da korisnik ima redovite prihode i da nema dugove koji bi mogli utjecati na kreditnu sposobnost.

Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate kredita. Korisnik može odabrati rok otplate od 15 do 90 dana, ovisno o iznosu kredita. Ukoliko korisnik ne može vratiti kredit u dogovorenom roku, Ferratum nudi mogućnost produljenja roka otplate za dodatnih 30 dana.

Korisnici mogu podnijeti zahtjev za kredit u bilo koje vrijeme, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Ferratum nudi podršku korisnicima putem telefona, e-pošte ili live chata.

Ukratko, zahtjev za kredit od Ferratuma može se podnijeti putem interneta ili mobilne aplikacije. Zahtjev se ispuni s potrebnim podacima, nakon čega Ferratum provjerava kreditnu sposobnost korisnika. Ukoliko se zahtjev odobri, novac se isplaćuje na račun korisnika u roku od 24 sata. Ferratum nudi fleksibilne uvjete otplate kredita i podršku korisnicima 24 sata dnevno.

Koje su prednosti korištenja usluga Ferratuma?

Korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti koje privlače korisnike. Prva i najveća prednost je brz i jednostavan pristup novcu. Kredit se odobrava u roku od nekoliko minuta, a novac se isplaćuje na račun korisnika u roku od 24 sata.

Ova brzina i jednostavnost procesa podnošenja zahtjeva čine Ferratum popularnim izborom među korisnicima koji trebaju novac u kratkom roku.

Druga prednost Ferratuma je fleksibilnost uvjeta otplate kredita. Korisnik može odabrati rok otplate od 15 do 90 dana, ovisno o iznosu kredita. Također, Ferratum nudi mogućnost produljenja roka otplate za dodatnih 30 dana, ukoliko korisnik nije u mogućnosti vratiti kredit u dogovorenom roku. Ova fleksibilnost omogućava korisnicima da prilagode otplate kredita svojim mogućnostima i potrebama.

Treća prednost korištenja usluga Ferratuma je jednostavnost procesa podnošenja zahtjeva.

Zahtjev se podnosi putem interneta ili mobilne aplikacije, bez potrebe za odlaskom u banku ili čekanjem u redu. Sve informacije o kreditu i uvjetima otplate jasno su navedene na internetskoj stranici Ferratuma, a korisnici se mogu obratiti i korisničkoj službi za dodatne informacije ili pomoć pri podnošenju zahtjeva.

Četvrta prednost Ferratuma je nedostatak potrebe za jamcem ili hipotekom. Ovo olakšava proces podnošenja zahtjeva, posebno za korisnike koji nemaju imovinu koju bi mogli staviti kao jamstvo za kredit.

Također, Ferratum provjerava kreditnu sposobnost korisnika i odobrava kredite samo onima koji su kreditno sposobni, što povećava sigurnost i pouzdanost usluga.

Konačno, Ferratum nudi transparentne i jasne uvjete korištenja usluga. Sve informacije o kreditu, uključujući kamatnu stopu i naknade, jasno su navedene na internetskoj stranici Ferratuma. Korisnici su upoznati sa svim troškovima i uvjetima korištenja kredita prije nego što podnesu zahtjev, što povećava transparentnost i pouzdanost usluga.

Ukratko, korištenje usluga Ferratuma ima brojne prednosti, uključujući brz i jednostavan pristup novcu, fleksibilne uvjete otplate kredita, jednostavnost procesa podnošenja zahtjeva, nedostatak potrebe za jamcem ili hipotekom te transparentne i jasne uvjete korištenja usluga. Ove prednosti čine Ferratum popularnim izborom među korisnicima koji trebaju kratkoročni kredit.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (612 ocjena)

Home » Što je Ferratum