Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ugovor o zajmu

Ugovor o zajmu

Zajmovi su trajno promijenili način financiranja mnogih građana i omogućili dolazak do jednostavnih i praktičnih rješenja. Ali, sagledavajući promjenljivo ekonomsko okruženje iz financijske perspektive i često hitnu potrebu za gotovinom, ugovor o zajmu omogućio je da se do sredstava dođe na sigurniji i pouzdaniji način.

Zašto je važan Ugovor o zajmu?

Kada se u obzir umu moguće i potencijalne promjene u skladu s poslovanjem i pružanjem financijskih usluga, jasno je da se prilikom traženja izvora financiranja neophodan ugovor o zajmu. U općem smislu, ugovor o zajmu predviđa da se zajmoprimac može obavezati da uz glavnicu duguje i kamatu. Uz adekvatan pristup novčanim sredstvima, odnosno, uz ugovor o zajmu uklanjaju se sve nedoumice i pritisak u smislu uvjeta o financiranju. Jedino tako može se biti siguran u ponuđenu uslugu i sve uvjete otplate. Procjena opcija koje stoje na raspolaganju i poznavanje ugovora o zajmu u velikoj mjeri mogu olakšati proces zaduživanja.

Ugovor o zajmu – sigurnije do pouzdane usluge

Financijska usluga pozajmica danas je mnogo lakša i jednostavnija, uz bezbroj internet ponuda koje stoje na raspolaganju. Međutim, kako obično uz primamljive ponude nema pisanih tragova to kasnije može praviti ozbiljan problem. Naime, to može dovesti do promjene stvari u razdoblju otplate, glavnice ili čak kamata. Zbog toga ugovor o zajmu osigurava da je financijska usluga vjerodostojna, pouzdana i sigurna. Banke i kreditne kuće imaju formalne ugovore sa svojim klijentima kada se bave pitanjima pozajmica i zajmova. To ne samo da pokazuje uvjete zajma, već će ukloniti i sve nesuglasice u sporovima. Dakle, ako se neko odluči uzeti zajam s ugovorom na papiru, tada zajmodavac ili dužnik mogu provjeriti sve stavke o zajmu koje su u njemu navedene.

Uz Ugovor o zajmu izbjegnite loše financijske odluke

Kad je u pitanju potpisivanje ugovora o zajmu, on bi trebao biti u potpunosti razumljiv i zajmodavcu i osobi koja prima novčana sredstva. Dakle, davanjem zajma uz ugovor može se vidjeti iznos kamate, vrsta kamatne stope i vremenski rok za otplatu, a sve nedoumice i pitanja mogu se lakše riješiti. U osnovi, kada osoba pozajmljuje novac bez ugovora, nema pismenog traga o bilo kojoj transakciji, tako da bilo koja strana može reći da nikada nije primila plaćanje ili sam zajam. Ključno je odvojiti vrijeme za sagledavanje pouzdanih izvora financiranja i ugovor o zajmu čime se osigurava da postoji neki pisani trag o novčanim pozajmicama.

Uvijek je dobra ideja kad želite doći do gotovine, imati neku vrstu pisane dokumentacije kao vjerodostojan dokaz. To će kasnije zaštititi obje strane od bilo kakvih pravnih pitanja. Također, dobivanje pravnih savjeta od financijskog stručnjaka može vam pomoći da izbjegnete zamke zbog sitnih ispisa ili nepotrebnih troškova.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (612 ocjena)

Home » Ugovor o zajmu