Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Unicredit banka

Povijest i razvoj Unicredit banke u Hrvatskoj

Unicredit banka počela je poslovati u Hrvatskoj 2002. godine nakon što je preuzela Zagrebačku banku. Ova banka je u Hrvatskoj postala jedna od vodećih banaka u zemlji s preko 110 poslovnica te preko 2000 zaposlenika.

Unicredit banka posluje u Hrvatskoj pod imenom Zagrebačka banka i nudi razne financijske usluge i proizvode.

Ova banka je usmjerena na klijente koji žele kvalitetne i pouzdane financijske usluge te se fokusira na dugoročne odnose s klijentima.

Jedna od banaka u Hrvatskoj poznata je po svojim inovativnim rješenjima i modernim tehnološkim platformama koje koristi. Također, ova banka je prva u Hrvatskoj ponudila uslugu online bankarstva što je dalo dodatni poticaj razvoju digitalnog bankarstva u zemlji.

Banka s visokim standardima u poslovanju pridržava se svih propisa i zakona u zemlji. Ova banka je također jedna od najvećih banaka u srednjoj i istočnoj Europi i ima snažan međunarodni utjecaj.

Jedna od banaka u Hrvatskoj prepoznata je po pomoći koju pruža poduzetnicima i malim tvrtkama putem različitih programa i inicijativa. Ova banka je također prepoznata kao društveno odgovorna tvrtka koja podupire razne projekte u društvenoj zajednici.

Sveukupno, jedna od značajnih institucija u hrvatskom financijskom sektoru raste i razvija se kako bi pružila kvalitetne usluge svojim klijentima te potaknula gospodarski razvoj zemlje.

Usluge i proizvodi koje nudi Unicredit banka

Unicredit banka, kao jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj, nudi širok raspon financijskih usluga i proizvoda koji su prilagođeni potrebama različitih klijenata. Ova banka ima dugogodišnje iskustvo u pružanju financijskih usluga i koristi najnovije tehnologije kako bi svojim klijentima osigurala brzu i jednostavnu uslugu.

Jedna od glavnih usluga koje Unicredit banka nudi je kreditiranje, bilo da se radi o stambenim kreditima, kreditima za automobil ili potrošačkim kreditima. Ova banka nudi razne vrste kredita kako bi se prilagodila potrebama različitih klijenata i omogućila im da ostvare svoje financijske ciljeve.

Jedna od banaka također nudi raznolik izbor računa i kartica, uključujući debitne i kreditne, koje su prilagođene individualnim potrebama klijenata. Klijenti mogu birati između različitih paketa bankovnih usluga i kartica, ovisno o njihovim financijskim potrebama i ciljevima.

Ova banka također nudi usluge štednje i ulaganja, kao što su oročene štednje, štedne račune s kamatama te razne investicijske proizvode.

Klijenti mogu birati između različitih opcija štednje i ulaganja, ovisno o njihovim ciljevima i financijskoj situaciji.

Jedna svjetski poznata banka nudi svoje usluge i poslovnim klijentima. Ova banka pruža usluge platnog prometa, kredite za razvoj poslovanja, upravljanje rizicima i druge usluge koje su prilagođene potrebama različitih poslovnih subjekata.

Kao dopuna uslugama, financijska institucija nudi i različite vrste osiguranja, uključujući životna i neživotna, s ciljem pružanja veće sigurnosti i zaštite klijentima. Pored svega toga, ova banka pruža mogućnost online bankarstva koje klijentima omogućuje brz i jednostavan pristup njihovim financijama.

Kratko rečeno, jedna banka pruža različite financijske usluge i proizvode koji su prilagođeni različitim potrebama klijenata. Bez obzira na ciljeve i potrebe klijenata, ova banka ima rješenje koje će im pomoći da ostvare svoje financijske ciljeve.

Unicredit banka kao društveno odgovorna tvrtka u Hrvatskoj

Unicredit banka je jedan od primjera društveno odgovorne tvrtke u Hrvatskoj. Kao financijska institucija, ova banka aktivno sudjeluje u različitim projektima i inicijativama kojima pomaže zajednici u kojoj posluje.

Jedan od primjera društvene odgovornosti Unicredit banke je njihov program “Zajedno možemo više”. Ovaj program je usmjeren na pomoć u razvoju lokalnih zajednica u Hrvatskoj kroz podršku različitim društvenim projektima. Ova banka podržava projekte u područjima obrazovanja, kulture, zaštite okoliša i drugih važnih društvenih područja.

Unicredit banka također podupire različite projekte koji se bave pitanjima društvene integracije, ravnopravnosti i zaštite ljudskih prava.

Ova banka podržava razne udruge i organizacije koje se bave ovim pitanjima te pruža financijsku pomoć i savjetovanje.

Jedna od svjetski poznatih banaka također podržava održivi razvoj i zaštitu okoliša. Ova banka provodi različite inicijative i projekte s ciljem smanjenja utjecaja na okoliš i promicanja održivih praksi. Banka koja nije imenovana predvodi niz inicijativa za podizanje svijesti o održivom razvoju i zaštiti okoliša u partnerstvu s drugim financijskim institucijama.

Banka koja nećemo imenovati također ima sofisticirane program za kontrolu rizika koji osiguravaju stabilnost i sigurnost njezinih klijenata, dok istovremeno smanjuju rizik za zajednicu u kojoj posluju. Banka ima visoke standarde poslovanja, poštujući sve zakonske regulative, standarde i etičke principe.

Ukupno gledajući, tvrtka koja se aktivno uključuje u razne inicijative i projekte usmjerene na pomoć zajednici i zaštitu okoliša, predstavlja primjer društveno odgovorne tvrtke. Ova banka je također poznata po svojim visokim standardima poslovanja i pružanju kvalitetnih financijskih usluga i proizvoda.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (438 ocjena)

Home » Unicredit banka