Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba gotovinski kredit

Prednosti Zaba gotovinskog kredita

Zaba gotovinski kredit je jedan od najpopularnijih oblika kredita kod klijenata Zagrebačke banke. Ovaj kredit nudi brojne prednosti koje ga čine vrlo privlačnim za mnoge ljude koji traže financijsku pomoć. U ovom članku ćemo detaljno opisati prednosti Zaba gotovinskog kredita, kako ga dobiti te koji su uvjeti i kamatne stope koje dolaze s ovim kreditom.

Jedna od najvećih prednosti Zaba gotovinskog kredita je brzina odobrenja i isplate novca.

Klijenti često ističu da su vrlo zadovoljni brzinom odobrenja kredita te da novac dobivaju vrlo brzo nakon podnošenja zahtjeva. Osim toga, kredit je vrlo fleksibilan i može se prilagoditi potrebama svakog pojedinog klijenta.

Druga prednost Zaba gotovinskog kredita je jednostavnost u postupku apliciranja. Zahtjev za kredit može se podnijeti putem interneta ili u bilo kojoj poslovnici Zagrebačke banke. Klijenti ne moraju priložiti mnogo dokumenata te je postupak apliciranja vrlo jednostavan i brz.

Još jedna velika prednost Zaba gotovinskog kredita je to što se novac može koristiti za gotovo sve što klijent poželi.

Kredit se može iskoristiti za renoviranje kuće, kupnju automobila ili za odlazak na putovanje. Klijenti mogu koristiti novac po svojoj želji, bez ikakvih ograničenja.

Kada je u pitanju visina kamatne stope, Zaba gotovinski kredit nudi vrlo konkurentne uvjete. Kamatna stopa ovisi o visini kredita, rokovima otplate te kreditnoj sposobnosti klijenta.

Međutim, Zagrebačka banka nudi vrlo konkurentne kamatne stope koje su u skladu s tržišnim uvjetima te su vrlo privlačne za klijente.

Konačno, najveća prednost Zaba gotovinskog kredita je to što ga mogu dobiti gotovo svi klijenti koji ispunjavaju osnovne uvjete koje postavlja Zagrebačka banka. Klijenti moraju biti zaposleni te moraju imati redovne mjesečne prihode. Osim toga, klijenti moraju biti stariji od 18 godina te moraju imati hrvatsko državljanstvo.

Ukupno gledano, kredit u gotovini koji nudi Zaba je pouzdan i lako dostupan oblik kreditiranja koji pruža mnoge prednosti. Brzina odobrenja kredita, jednostavnost u postupku apliciranja, mogućnost korištenja novca po želji te konkurentne kamatne stope samo su neke od prednosti koje ovaj kredit nudi. Ako želite sigurnog i efikasnog partnera za financijsku podršku, Zaba ponuda gotovinskog kredita svakako je vrijedna razmatranja.

Kako dobiti Zaba gotovinski kredit?

To je pitanje koje mnogi postavljaju kada se odluče za ovaj oblik kreditiranja. Kao što smo već spomenuli, postupak apliciranja za Zaba gotovinski kredit je vrlo jednostavan i brz. U ovom odlomku ćemo objasniti korake koje trebate slijediti kako biste dobili ovaj kredit.

Prvi korak u procesu dobivanja Zaba gotovinskog kredita je odlazak u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke ili apliciranje putem interneta.

Klijenti koji žele aplicirati putem interneta, moraju imati otvoren Zaba tekući račun te moraju imati dostupan internet bankarstvo. Zahtjev za kredit može se popuniti online ili u poslovnici banke.

Sljedeći korak je popunjavanje zahtjeva za kredit. Zahtjev se može popuniti online ili u poslovnici banke.

Kada popunite zahtjev, treba ga poslati na odobrenje. Pri popunjavanju zahtjeva, klijenti moraju unijeti sve tražene podatke te osigurati da su sve informacije točne i provjerene.

Nakon slanja zahtjeva na odobrenje, banka će provjeriti kreditnu sposobnost klijenta te će utvrditi maksimalan iznos kredita koji klijent može dobiti. Ovaj iznos ovisi o prihodima klijenta, redovnosti plaćanja te drugim faktorima.

Ako je zahtjev odobren, klijent će dobiti obavijest o odobrenju kredita te će dobiti ugovor na potpisivanje.

Klijent mora pažljivo pročitati uvjete ugovora te se upoznati s kamatnom stopom, rokovima otplate i drugim važnim informacijama.

Nakon potpisivanja ugovora, novac će biti odmah isplaćen na račun klijenta. Klijent tada može koristiti novac po svojoj želji te ga vraćati u jednakim mjesečnim obrocima tijekom ugovorenog razdoblja otplate.

Ukratko, kako biste dobili Zaba gotovinski kredit, potrebno je otići u poslovnicu banke ili aplicirati putem interneta, popuniti zahtjev za kredit, poslati ga na odobrenje, dobiti ugovor na potpisivanje te nakon potpisivanja dobiti novac na račun. Postupak odobrenja je vrlo efikasan i jednostavan, a klijenti mogu biti sigurni da će dobiti privlačne uvjete i kamatne stope kod Zabe.

Uvjeti i kamatne stope Zaba gotovinskog kredita

Kada se odlučite za Zaba gotovinski kredit, važno je znati koje su kamatne stope i uvjeti koje nudi Zagrebačka banka. U ovom odlomku, opisat ćemo uvjete i kamatne stope koje dolaze s ovim kreditom kako biste bili sigurni da su oni u skladu s vašim potrebama i financijskim mogućnostima.

Kamatna stopa Zaba gotovinskog kredita ovisi o iznosu kredita i rokovima otplate. Klijenti koji posjeduju Zaba tekući račun i izaberu obročnu otplatu kredita, mogu dobiti kamatnu stopu koja je vrlo konkurentna na tržištu.

Ova kamatna stopa se kreće između 6,99% i 9,99%.

Uvjeti otplate Zaba gotovinskog kredita vrlo su fleksibilni. Klijenti mogu birati između nekoliko opcija otplate, od jednokratne otplate do obročne otplate kredita. Klijenti mogu birati različite rokove otplate, ovisno o svojim financijskim mogućnostima.

Rokovi otplate se kreću od 12 do 96 mjeseci ovisno o iznosu kredita.

Klijenti koji žele otplatu kredita u kratkom roku, mogu odabrati kraće rokove otplate te se na taj način riješiti kredita u što kraćem vremenskom razdoblju. S druge strane, klijenti koji žele manje mjesečne obveze mogu odabrati duže rokove otplate.

Uz kamatnu stopu i rokove otplate, važno je spomenuti i naknade koje dolaze s Zaba gotovinskim kreditom. Klijenti moraju platiti naknadu za obradu kreditnog zahtjeva, a iznos ove naknade ovisi o visini kredita.

Također, ako se klijent odluči za prijevremenu otplatu kredita, morat će platiti naknadu za prijevremenu otplatu.

Ukupni troškovi kredita uključuju kamatnu stopu, naknade i troškove osiguranja. Klijenti moraju pažljivo proučiti sve troškove koji dolaze s kreditom te provjeriti jesu li u skladu s njihovim financijskim mogućnostima.

Ukratko, uvjeti i kamatne stope Zaba gotovinskog kredita su vrlo privlačni za klijente koji su u potrazi za financijskim rješenjima. Vrlo konkurentne kamatne stope, fleksibilni uvjeti otplate te jednostavan postupak apliciranja samo su neke od prednosti koje ovaj kredit nudi. Klijenti se moraju pobrinuti da su svi troškovi kredita u skladu s njihovim financijskim mogućnostima te da će moći otplatiti kredit u dogovorenom vremenskom razdoblju.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (158 ocjena)

Home » Zaba gotovinski kredit