Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba krediti izračun

Zaba krediti izračun

Zaba krediti izračun je jedan od praktičnih bankovnih instrumenata koji svakom korisniku uistinu olakšava planiranje kredita. Zaba kreditni izračun možete iskoristiti koliko god puta želite kako bi se što kvalitetnije informirali o troškovima kredita koji planirate. Komplicirano je da napamet računate kamatne stope, mjesečne anuitete, efektivnu kamatnu stopu, pa troškove vođenja računa, premiju osiguranja i sve ostalo. Puno informacija, mnogo je troškova u kreditnim izračunima, a kreditni kalkulatori već sve imaju uključeno i daleko brže vam mogu dati informaciju koja vam treba, iako ona služi u informativne svrhe.

Zaba krediti izračun uz kreditni kalkulator

Zaba krediti izračun se uvijek radi korištenjem kreditnog kalkulatora koji je Zaba prilagodila svojim potrebama. Zaba kreditni izračun vam može pomoći pri planiranju gotovinskog kredita, stambenog kredita, umirovljeničkog kredita i studentskog kredita. Moguće je dobiti okvirno točan izračun premije osiguranja, efektivne kamatne stope, kamate, kamatne stope, koji bi bio okvirni iznos vašeg mjesečnog anuiteta i koliki bi na kraju bio kompletni iznos otplate kredita.

Zaba krediti izračun – brzo i jednostavno do željenih informacija

Većina banaka stavlja sve više potrebnih informacija na svoje službene stranice, tako da Zaba krediti izračun je također dostupan na službenim stranicama i veoma je jednostavan za korištenje. Potrebno je samo da upišete potrebne podatke, a to su željeni iznos kredita, željeni rok otplate i ubrzo nakon toga dobivate potrebne informacije.  Nikada nije bilo jednostavnije doći do željenih informacija, sve što vas zanima u vezi kredita i uvjeta kreditiranja je objavljeno na web stranicama. Iako mnoge banke, iz praktičnih razloga da rasterete svoje zaposlenike, veći dio svojih poslovanja nastoje prebaciti na online platformu, dobro je imati na umu da Zaba kreditni izračun ne treba uzimati zdravo za gotovo. Detaljne informacije na temelju kojih sklapate ugovor o kreditu dobivate konkretno od vašeg osobnog bankara.

Zaba krediti izračun – planirajte kredit korak po korak

Nikada nije bilo lakše informirati se i planirati korak po korak što ćemo i kada napraviti, a Zaba krediti izračun omogućuje svakome da ostvari svoje želje. Bilo da ste poduzetnik ili student, potrebno vam je vremena i pravih informacija kako bi ostvarili svoje planove. Iskoristite Zaba kreditni izračun da saznate koji iznos kredita zaista možete ostvariti i na koji vremenski rok otplate. Mnogima određeni iznos kredita ne zvuči toliko velikim kada napamet izračunaju, no uz pomoć kreditnog izračuna, svatko može vidjeti kakvi će biti mjesečni troškovi određenog kredita i može li preuzeti na sebe obavezu  otplate kredita, recimo, na  5 ili 10 godina.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (327 ocjena)

Home » Zaba krediti izračun