Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba krediti na ostatak primanja

Zaba krediti na ostatak primanja

Krediti na ostatak primanja obično su predmet rasprave kad druge opcije više nisu na raspolaganju. Ne paničarite jer uz Zabu, možete osigurati kredit u svakom trenutku. Premda je kreditno poslovanje danas razvijenije nego ikad prije, mnoge banke i dalje ne nude opciju kredita na ostatak primanja. Kad je najgušće, Zaba je tu za Vas! Zaba krediti na ostatak primanja mogu se ostvariti kao i svaki drugi kredit, naravno uz dodatnu dokumentaciju i popratnu proceduru. Kreditno poslovanje nikad nije lako, no u Zabi ste na domaćem terenu. Zaba krediti na ostatak primanja rezervirani su za sve nove članove, kao i vjerne stalne klijente.

Zaba krediti na ostatak primanja – krenite ponovo

Situacija kad Vam treba kredit na ostatak primanja svakako nije zavidna, no to ne znači da trebate pasti pod stresom. Okrenite novu stranicu već danas i vratite se na noge – uz Zabine kredite moći ćete lagodno krenuti prema financijskoj stabilnosti. Zaba krediti na ostatak primanja dizajnirani su tako da ćete biti uvijek u mogućnosti otplatiti ratu. Nerestriktivni pristup, kombiniran s kodeksom poslovanja Zabe rezultira ne samo najboljim kreditima, već i kao pristupna točka svima onima koji planiraju napokon stati na noge. Ne dajte da Vas život nateže, javite se u Zabu i riješite svoj problem.

Zaba krediti na ostatak primanja – tradicija Zabe

Zaba je kao jedna od najvećih bankarskih grupa u Hrvatskoj značajno napredovala i proširila svoje poslovanje kroz godine koje su ostavile niz zadovoljnih klijenata i uspješnih investicija. Zaba danas djeluje kao prvi izbor banke za one kojima su blokirani računi, kao i onima kojima treba poseban kredit. Zaba krediti na ostatak primanja funkcionalni su i tokom trajanja pandemije koronavirusa. Uvijek uz Vas Vaša Zaba. Oslonite se na glavnu banku u Hrvatskoj kad su problemi evidentni i riješite svoje komplikacije!

Zaba krediti na ostatak primanja – alternative

Za sve one koji traže druge opcije postoje i druga rješenja. Online krediti također mogu sjesti na zaštićeni račun odnosno djelovati kao krediti na ostatak primanja. Zaba krediti na ostatak primanja su jedna opcija, a online krediti dolaze sa svojim posebnim prednostima. Naročito u vrijeme pandemije, ovi krediti vrlo su Vam lako dostupni pošto se ugovaraju isključivo putem onlinea. Ne riskirajte društvene kontakte ni najmanje i podignite svoj kredit online – bez rizika, financijskih ili epidemioloških. Krediti su danas dostupni posvuda, a na Vama je da se odlučite za jedan i napokon stabilizirate svoje financije ili riješite tekuće probleme.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (583 ocjena)

Home » Zaba krediti na ostatak primanja