Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

ZABA krediti za umirovljenike

ZABA krediti za umirovljenike

Razvedena kćer sa dvoje djece živi s vama, ali je u finacijskoj krizi od razvoda. Vrijedna je, ali nikako na zelenu granu. Želite joj pomoći da stane na noge, a ne znate kako. Iskoristite najpovoljnije kreditiranje naaba krediti za umirovljenike i olakšajte život svojoj obitelji život. Riješite se stresa i dugova i konačno krenite u pozitivu. Bit će dostatno, da sve krene drugačije. Divno je da i krediti za umirovljenike mogu vratiti životni optimizam i dati vjetar u leđa nekome tko je shrvan nevoljama, posve klonuo. Sreća je imati uvijek rezervno rješenje u krizi i moći napraviti plan B, a zaba vam izlazi ususret upravo u takvim situacijama.

Vraćanje dugova – zaba krediti za umirovljenike

Upali ste u blokadu i otada vam se dugovi samo gomilaju i ne znate kako se izvući iz tog začaranog kruga. Znamo da vam je tepko i da već mislite da pomoći nema, ali ima, vjerujte da ima. Obratite se s povjerenjem na  zaba krediti za umirovljenike i naći ćemo najpovoljniju opciju, prilagođenu upravo vama, vašim potrebama i mogućnostima. Krediti za umirovljenike su povoljniji od ostalih kreditnih paketa, zato jer je umirovljenicima teže nego ostalim našim korisnicima i zato vrlo pažljivo radimo planove za tu vrstu kredita. Cilj nam je pomoći vam kad pomoći nema niotkuda. Tako radi zaba, uvjerite se sami u to.

Školarina za unuka – zaba krediti za umirovljenike

Unuk vam je dobar student, ali studij košta i njegovi roditelji nemaju za školarinu za slijedeću godinu studija. Gledate ga, želi odustati, vi mu želite pomoći, a ne znate kako. Mi imamo rješenje za vas. Obratite se s povjerenjem na zaba krediti za umirovljenike i napravit ćemo najpovoljniju opciju za vas. Platite školarinu svome unuku, šteta bi bila da vrijedan student odustane od studija zbog novaca. Vama će srce biti na mjestu, unuk će sretno i uspješno nastaviti studirati, a i mi ćemo biti zadovoljni, sa još jednim zadovoljnim klijentom i jer smo pomogli plemenitu i hvalevrijednu stvar. Svi zadovoljni. Vaša zaba nudi optimizam kad nema drugih rješenja.

Vjenčani darovi za unuka i unuku – zaba krediti za umirovljenike

U obitelji imate dvostruko vjenčanje. Vaši blizanci, unuk i unuka imaju dvostruko vjenčanje isti dan. Želite da to bude dan za pamćenje, nije šala, dvostruka svadba, a vi kršite ruke jer nemate novca za dostojne i pristojne darove. Bit će nam čast i zadovoljstvo pomoći da jedan tako veličanstven, rijedak i poseban događaj dvostrukog vjenčanja pomognemo baš mi, zaba krediti za umirovljenike. Vi ćete biti ponosna baka, vaši blizanci najsretniji unuci, a njihovi mladoženja i mladenka na dostojan način primljeni u novu obitelj. Što prije dođete, prije ćete kredit realizirati i više vremena će vam ostati za svadbene pripreme. Vjerujte, zaba vas neće iznevjeriti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (401 ocjena)

Home » ZABA krediti za umirovljenike