Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba nenamjenski krediti

Zaba nenamjenski krediti

Baš kao što je svaka financijska situacija drugačija, tako se i razlozi za traženjem kredita razlikuju. Možda imate savršeno isplaniran plan za odmor, obnovu doma ali nemate dovoljno gotovine. Kako bi ste podmirili velike troškove i izdatke želite se obratiti pouzdanoj banci za financijsku pomoć. Ako ste u potrazi za jedinstvenim financijskim rješenjem ZABA nenamjenski krediti stoje vam na raspolaganju.

Ispunite svoje ciljeve uz ZABA nenamjenski kredit

Imati pouzdanu financijsku opciju koje vam može pomoći na putu ka rješavanju problema je mogućnost koja će vam uštedjeti vrijeme i novac. Zato ZABA nenamjenski krediti nude mnogo više od prosječenih ponuda ostalih banki. Kod nas možete promaći najbolje kredite, pozajmice i zajmove koji su vam potrebni. Od postupka prijave, do dokumentacije i online odobrenja, ZABA nenamjenski krediti prepoznatljivi su po svojim brojnim prednostima. Nastojali smo omogućiti minimalnu dokumentaciju i brz proces realizacije.

ZABA nenamjenski krediti se odobravaju istog dana

Nijedan plan s kojim želite realizirati određene želje nije preveliki, niti nemoguć ako imate pravu financijsku potporu koja vam je potrebna. Bilo da želite pokriti postojeća dugovanja ili realizirati planove za putovanje, slavlje ili kupovinu u domu, ZABA nenamjenski krediti spadaju u raspon najprilagođenijih opcija koje svima odgovaraju. Nudimo konkurentne i fleksibilne uvjete s jednostavnim postupkom odobrenja.

ZABA nenamjenski krediti su tu kako bi vam pomogli u realizaciji i implementiranju vaših želja, ideja i potreba na pouzdan i siguran način. Raznovrsna ponuda u sklopu ZABA nenamjenskih kredita osigurava da premostite financijsku krizu i dođete do brzog financiranja tijekom onog razdoblja u kome imate ograničenja s gotovinom. ZABA nenamjenski krediti su među najtraženijom opcijom jer svojim karakteristikama ispunjavaju različite zahtjeve mnogih koji su u potrazi za praktičnom alternativom. Budući da je reč o nenamjenskoj vrsti kredita to znači da se mogu koristiti za bilo što ili bilo kakvu situaciju koja zahtjeva gotovinu.

Tradicionalna ponuda kredita često podrazumijeva složenu papirologiju kako bi se dovršio postupak kredita. Nekada možete potrajati neko vrijeme dok ne pronađete sva neophodna dokumenta. ZABA nenamjenski krediti imaju brzu obradu i realizaciju kako bi dobili novac koji vam je potreban, bez trošenja vašeg dragocjenog vremena i čekanja na sredstva.

ZABA nenamjenski krediti su sve popularniji

Razumijemo da je biti u tokovima pokrivanja svih troškova nekada izuzetno teško. Ali kada vam treba pravo financijsko rješenje koje će ispuniti vaše potrebe za kratkoročnim financiranjem ZABA nenamjenski krediti vam daju tu mogućnost. Kreirani kako bi ispunili vaše najvažnije zahtjeve za gotovinom, ZABA nenamjenski krediti spadaju u najbolju alternativu na tržištu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (163 ocjena)

Home » Zaba nenamjenski krediti