Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba umirovljenički krediti

Zaba umirovljenički krediti

Kreditno poslovanje vrlo je bitan dio mikro i makro ekonomije. Novac pokreće cijeli svijet, a ljudi koji se bave novcem i novčanim transakcijama diktiraju današnje uvjete u svakom smislu. I dok su glavni akteri uglavnom radno sposobni ljudi, na umirovljenike ponekad svi zaboravimo. U Zabi nije tako. Zaba umirovljenički krediti dio su stalne ponude kredita u Zabi, a poseban pristup umirovljenicima učinio je Zabu sveobuhvatnom bankom koja pazi na svakog svog klijenta. Odabrati Zabu kao svog financijskog partnera znači da ste pokriveni u svakom dijelu svog života, a to onda znači i kad ste u penziji. I dok druge banke ne daju povoljne kredite umirovljenicima iz očitih razloga, Zaba na tu problematiku gleda bitno drukčije.

Zaba umirovljenički krediti – demografija kao argument

Kako je Europa kontinent starog stanovništva, a Hrvatska svakako prati trend koji postavlja Europa – umirovljenici su onda bitan faktor u poslovanju. I dok neke industrije nikako nemaju umirovljenike kao svoje target audience, financijski sektor to itekako ima, a naročito Zaba. Zaba umirovljenički krediti vrlo su traženi jer i naši umirovljenici imaju razlog da podižu kredit. Dok neke druge banke stavljaju restrikcije na kredite kad su u pitanju umirovljenici, Zaba ide u kontra smjeru i uvelike potiče takvu vrstu kreditiranja. Osim što ne vidi rizik, Zabina politika počinje na činjenici da u našoj zemlji umirovljenici itekako diktiraju kreditno poslovanje.

Zaba umirovljenički krediti – manje restrikcija

Zabini krediti i inače su poznati po reduciranoj proceduri i smanjenoj papirologiji kod podizanja kredita. Kad su u pitanju umirovljenici, Zaba ne smatra da će pola dužnika umrijeti prije nego li se kredit otplati – dapače, Zabina politika nastoji zahvatiti što više umirovljenika pošto oni imaju financijsku moć u Hrvatskoj, obzirom da su brojni. Manje restrikcija u Zabi omogućilo je brojne kredite umirovljenicima. Zaba umirovljenički krediti mogu biti i Vaši brzo i jednostavno.

Zaba umirovljenički krediti – jednostavna procedura

Podizanje kredita u Zabi nikad nije bilo lakše. Kako je pandemija koronavirusa prisilila ljudstvo da presele većinu posla online, tako je i financijski sektor popratio taj trend. Kako društvenim distanciranjem spašavamo naše zdravstvo i zdravstveni sustav, tako indirektno najviše pomažemo umirovljenicima koji češće posjećuju zdravstvene ustanove. Zaba umirovljenički krediti dostupni su i online kako biste smanjili društvene kontakte i ne riskirali svoje zdravlje. Zaba se ponaša odgovorno i profesionalno u svakoj situaciji, a nije ni čudo da su takvim pristupom osigurali da većina umirovljenika upravo ide njima po kredit. Ne riskirajte ni Vi, javite se u Zabu i osigurajte svoj kredit!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (325 ocjena)

Home » Zaba umirovljenički krediti