Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka krediti

Zagrebačka banka krediti

Često se dogodi da ni sami ne znate kakav kredit trebate i koja vrsta kreditiranja je za vas najpovoljnija dok ne porazgovarate sa svojim osobnim bankarom. Zato je najbolje da kada vam treba kredit, dođete prvo na informativno savjetovanje sa svojim osobnim bankarom. Svakom svom klijentu,  zagrebačka banka krediti nudi više opcija i savjetnika koji pomaže naći najpovoljniji kredit za vaše potrebe. Tako ćete uz najmanje rizika, po najpovoljnijim uvjetima, brzo i efikasno dobiti novac koji trebate. Zagrebačka banka pruža kompletnu uslugu od savjetovanja do realizacije kredita na visoko profesionalan način.

Stambeni krediti – zagrebačka banka krediti

Svoja kućica, svoja slobodica to je san svakog čovjeka. Ako ste se odlučili za kupovinu kuće ili stana ili za gradnju kuće i trebate kredit da bi to ostvarili, vaša prva adresa je zagrebačka banka krediti. Visina kredita, dužina otplate, veličina mjesečne rate, kamate, te razne olakšice i pogodnosti, sve su to detalji o kojima trebate savjet vašeg osobnog bankara. On će zajedno s vama naći najpovoljniji model kredita, prilagođen upravo vašim potrebama i mogućnostima. Velik je to korak za vas, zato vam zagrebačka banka nudi svu pomoć i sve informacije da izaberete najpovoljniju opciju stambenog kredita. Kada se uselite pod svoj krov, nazdravite jednu i za nas.

Nenamjenski krediti – zagrebačka banka krediti

U našoj paleti ponuđenih kredita su najtraženiji nenamjenski krediti, jer klijenti takvim kreditima rješavaju puno različitih situacija i puno trenutnih potreba u svom životu. No, i za takav kredit trebate pomoć i savjet svog osobnog bankara koji će vam pomoći naći najpovoljniji model iz ponuđenih opcija. Vaša  zagrebačka banka krediti vodi računa i o vašim potrebama i o vašim mogućnostima. Ne uzimajte kredit napamet, posavjetujete se. Nisu svi nenamjenski krediti isti, zašto sa svojim osobnim bankarom zajedno ne bi pronašli najpovoljniju opciju za vas, a zagrebačka banka vam pruža mogućnost takvog savjetovanja., na vrlo profesionalan i etičan način.

Krediti za adptaciju – zagrebačka banka krediti

Odlučili ste se za adaptaciju kuće ili poslovnog lokala, već imate plan i nacrt, od izvođača ste već dobili predračun i sad vidite da to ipak nećete moći isfinancirati. Ne odustajte, pogotovo ako vam poslovanje ovisi o tom lokalu, zagrebačka banka krediti, vam mogu sigurno pomoći. Donesite plan i predračun, sve ćemo razmotriti i ponuditi vam najpovoljniji model kreditiranja vaše adaptacije. Vi ćete biti sretni i zadovoljni, a mi ćemo biti zadovoljni što smo pomogli. A zašto i ne bi, zagrebačka banka svakodnevno pomaže svojim mnogobrojnim zadovoljnim klijentima, pa će pomoći i vama. Vi imate potrebu, mi nudimo rješenje, tako to funkcionira.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (496 ocjena)

Home » Zagrebačka banka krediti