Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:18
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka nenamjenski krediti

Zagrebačka banka nenamjenski krediti

Jedna od savršenih mogućnosti financiranja koje je danas ponuđena na tržištu su nenamjenski krediti. S’ s obzirom na to da mnogi građani najčešće traže prilagođeno kreditno rješenje koje će odgovarati različitim situacijama, zagrebačka banka nenamjenski krediti su najjednostavniji način da se ispune kratkoročne novčane potrebe.

Prednosti koje nudi zagrebačka banka nenamjenski krediti

Novac u današnjem vremenu ima najvažniju ulogu, od osnovnih potrepština, do dodatne potpore kod mnogobrojnih zahtjeva. Također, neplanirani izdaci i neočekivane situacije zahtijevaju novčana sredstva posebno ako je riječ o hitnosti. Čak i za one ljude koji su financijski pripremljeni, veći troškovi podrazumijevaju dodatni novčani oslonac. Budući da se financijski zahtjevi mogu pojaviti bilo kada, čak i kod dobrog mjesečnog proračuna, to nije dovoljno kod većih izdataka. Sve ove okolnosti podrazumijevaju manji ili veći trošak koji u određenoj mjeri može ometati napravljeni proračun. Kako bi pomogli svim klijentima da maksimalno iskoriste prednosti dostupnih financijskih usluga, dizajnirali smo prilagođeno rješenje. Zagrebačka banka nenamjenski krediti je izvrsna opcija kod različitih situacija i pomoć u dolasku do potrebnih novčanih sredstava.

Zašto je zagrebačka banka nenamjenski kredit najbolji izbor?

Budući da život donosi okolnosti koje negdje nisu planirane, nenamjenski krediti su tu da vam pomognu. Kod nas možete pronaći veliki izbor opcija s izvrsnim uvjetima i brzinom u odobrenju. Zagrebačka banka nenamjenski krediti su veoma popularni i mogu se naći na tržištu kredita u više različitih varijanti. Tu je također niz pogodnosti, jer se ova vrsta kredita može koristiti za sve što korisnik želi. To ih razlikuje od ostalih financijskih proizvoda koji su s posebnom namjenom i mogu se koristiti samo za određenu svrhu. Zbog toga su zagrebačka banka nenamjenski krediti najbolji odgovor kad želite potrebna sredstva. Bilo da je riječ o nepredviđenom putovanju, odmoru, dodatnim zdravstvenim troškovima, popravcima u domu ili proslavi, zagrebačka banka nenamjenski krediti imaju odlične uvjete. Zagrebačka banka nenamjenski krediti su postali izbor i mnogih umirovljenika, jer je ovaj kreditni model dizajniran kako bi bio prilagođen najvažnijim potrebama klijenta.

Zagrebačka banka nenamjenski krediti imaju jednostavan postupak u podnošenja zahtjeva

Zagrebačka banka nenamjenski krediti pomažu u rješavanju različitih financijskih potreba u životu ljudi, zbog čega su vrlo traženi i popularni. Budući da postoji nekoliko opcija za nenamjenski kredit, omogućili smo vam stručan savjet s našim stručnjacima kako bi pronašli najbolju opciju za vas. Budući da nisu svi nenamjenski krediti isti, pružamo vam više izbora najboljih opcija s najpovoljnijim uvjetima koji bi vam bili od najveće koristi. Prepoznati kao najbolji zagrebačka banka nenamjenski krediti omogućili su da cijeli proces u postupku odobrenja bude brz i lak. Podnošenje zahtjev za nenamjenski kredit je pojednostavljen i ne morate prolaziti kroz dugotrajan i složen postupak prijave. Uz to, zagrebačka banka nenamjenski krediti omogućila je da odaberete najprikladniju opciju prema svojim najvažnijim financijskim potrebama.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (523 ocjena)

Home » Zagrebačka banka nenamjenski krediti