Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zagrebačka banka pozajmice

Zagrebačka banka pozajmice

U turbulentno doba brzog životnog ritma i u vrijeme kad je novac uvijek prijeko potreban, uzimanje pozajmice često se nalazi na vrhu opcija za one kojima je potreban euro više. Zagrebačka banka pozajmice funkcionira na način da ljudima nudi brzo rješenje za tekuće probleme. Imate li i Vi neizbježne troškove koje ne možete pokriti budžetom? Treba li Vam brza pozajmica kako biste otplatili trenutni trošak? Sa brzim pozajmicama Vaši problemi postaju prošlost, a Vi se možete posvetiti onome što volite. Pozajmice Zagrebačke banke isplaćuju se brzo, pouzdano i mogu Vam već danas omogućiti razne otplate i troškove.

Za koga su namijenjene Zagrebačka banka pozajmice?

Pozajmice su namijenjene svima onima kojima je novac potreban. Pozajmice se izdaju uz predočenje osobne iskaznice i osobnog računa, a jednako vrijede za starije i za mlađe. Pozajmicu može ostvariti svaka osoba kojoj nije blokiran račun i koja je zaposlena. Pozajmice mogu biti veće ili manje, a otplata iste dogovara se unaprijed s poslovnicom. Zagrebačka banka pozajmice otplaćuju se na duži ili kraći period, ovisno o Vama i Vašem dogovoru sa službenom osobom banke. U cilju postizanja što zadovoljnijih klijenata, Zagrebačka banka nudi niz raznih opcija kako biste odabrani onu koja je za Vas najpovoljnija.

Jesu li Zagrebačka banka pozajmice dostupne i putem Interneta?

Online pozajmice regularna su metoda kreditnog poslovanja u nizu vodećih banaka u Hrvatskoj, ali i u svijetu. U današnje doba rapidnog stila, online pozajmice također su moguće kako biste uštedjeli vrijeme. Zagrebačka banka pozajmice funkcioniraju po istom principu stoga ako Vas interesira takva vrsta kreditnog poslovanja, svakako nećete naići na zatvorena vrata. Obavite isplatu pozajmice bez dugotrajnih redova u bankama i bez gubitka pola popodneva radi jednog jedinog zadatka.

Zagrebačka banka pozajmice – lider u kreditnom poslovanju

Dugi niz godina uspješnog rada i mnoštvo zadovoljnih klijenata postavila je Zagrebačku banku pri vrhu lista najpouzdanijih banaka za kreditno poslovanje. Zagrebačka banka pozajmice ne uvode Vas u kolotečinu kreditnih sastanaka i loših iskustava koju biste osjetili kod nelicenciranih kreditnih kuća. Zagrebačka banka pozajmice siguran su odabir za postizanje pozajmice u kratkom vremenu. Odlučite se i za transparentan način poslovanja odabirom Zagrebačke banke kao Vaše kreditne kuće od povjerenja. Pravednost licenciranih kreditnih kuća, kao i njihova transparentnost u poslu ključ je uspjeha odgovornih kreditnih kuća. Takvu filozofiju već godinama vrti i Zagrebačka banka, nudeći jasan i profesionalan pristup kreditnom poslovanju. Pozajmice Zagrebačke banke siguran su izbor u pronalaženju rješenja i Vašeg financijskog problema.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (243 ocjena)

Home » Zagrebačka banka pozajmice