Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi za nezaposlene

Zajmovi za nezaposlene

Zajmovi za nezaposlene i tko ih nudi

Ako ste nezaposleni i smatrate da trebate zajam, to može biti nezgodno. No, tu su zajmovi za nezaposlene. Bez redovnog dohotka moglo bi biti vrijeme kada trebate najviše posuditi novac, međutim nedostatak redovnog dohotka mogao bi utjecati na prihvaćanje vaše prijave. To nije slučaj sa svim zajmodavcima, jer bi mogli nuditi zajmove ljudima koji su nezaposleni.

Dovršit će provjere pristupačnosti i ako si možete priuštiti predviđene otplate, možda ćete dobiti odobrenje za jedan od njihovih zajmova koji su zajmovi za nezaposlene. Zajmodavci koji nude zajmove onima koji su nezaposleni, obično se specijaliziraju za zajmove ljudima s niskim primanjima ili s lošom kreditnom povijesti. Oni su alternativa zajmodavcima s velikih ulica koji prihvaćaju zahtjeve za zajmove od ljudi u nizu financijskih situacija. Vrste zajmova koje ovi zajmodavci obično nude su kratkoročni zajmovi i možda će im trebati jamac.

To uključuje posudbu male količine novca i vraćanje u roku od godinu dana. Mali gotovinski zajmovi za ljude koji su nezaposleni znači da niste vezani uz dugoročnu financijsku obvezu. Ako zajam ne osigurate od imovine ili ako nemate jamca, možda nećete moći posuditi veliku količinu novca ako ste nezaposleni.

Kako funkcioniraju zajmovi za nezaposlene

Dobivanje zajma ako ste nezaposleni djeluje na isti način kao i bilo koja druga vrsta zajma, podnosite zahtjev izravno zajmodavcu ili putem posrednika i on će razmotriti vašu prijavu u skladu s njihovim uvjetima, kada su u pitanju zajmovi za nezaposlene. Svaki zajmodavac može imati različite zahtjeve, pa prije nego što se prijavite, provjerite ispunjavate li uvjete.

Ako je vaša prijava odobrena, zajmodavac će vam dati novac i prikupiti otplate u unaprijed dogovorene dane. Možda ćete otkriti da zajmovi za koje imate pravo imaju višu kamatnu stopu od ostalih oblika osobnih zajmova. To je zato što postoji veći rizik da zajmodavac ne vrati novac zbog nedostatka prihoda. Ne postoji jamstvo da će vaš zahtjev za kredit biti odobren. Što su bolja vaša financijska situacija i kreditna povijest, to je vjerojatnije da ćete biti primljeni za zajam.

Ovdje saznajte kako možete poboljšati šanse za primanje zajma kao što su zajmovi za nezaposlene. Odgovorni zajmodavac uvijek će izvršiti provjeru kredita i pristupačnosti prije donošenja odluke o zajmu. To znači da čak i ako si možete priuštiti otplate, vaša prijava može biti odbijena.

Zajmovi za nezaposlene i tko ih može dobiti

Zajmovi za nezaposlene se odobravaju na temelju sposobnosti zajmoprimca da izvrši dogovorene otplate, pa ako nemate redovnih prihoda, šanse će vam biti puno manje. Ipak možete ispunjavati uvjete za zajam žiranta. Ovdje će se jamac potpisati za kredit zajedno s vama i bit će odgovoran za izvršavanje svih otplata koje ne možete.

Ako razmišljate o zajmu, ali nemate redovnih prihoda, morate razmisliti je li to najbolja odluka. Dodane uplate svakog mjeseca mogu uzrokovati dodatno opterećenje u financijama i dovesti vas u lošiju financijsku situaciju. Sastavili smo ovu stranicu o novčanim problemima kako bismo vam pomogli ako se mučite sa svojim financijama.

Samo zato što ste nezaposleni, ne mora nužno značiti da nemate prihoda na raspolaganju svakog mjeseca. Ako primate pogodnosti kao što je dodatna pomoć, neki zajmodavci mogu vam biti spremni posuditi novac jer je to stalni prihod koji primate svakog mjeseca i tu spadaju zajmovi za nezaposlene. Većina zajmodavaca reći će što se računa kao prihod kad se prijavljujete za zajam.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (285 ocjena)

Home » Zajmovi za nezaposlene