Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko bank krediti

Addiko bank krediti

Addiko bank krediti su poznati upravo po brzini odobravanja i ekspresnoj realizaciji po brzoj i po uhodanoj proceduri. Prvo se trebate informirati o ovim brzim kreditnim paketima, zatim izabrati kredit koji vama i vašim potrebama najviše odgovara. Sve potrebne informacije možete saznati online na službenim web stranicama addiko bank krediti. Izabrani kredit možete zatražiti online ili direktno u Addiko banci. Realizacija kredita u svega cca 30 minuta od odobrenja kredita, a odobrena sredstva odmah se proslijeđuju na vaš tekući račun. Sve rješavate u samo jednom danu.Najbrže i najpovoljnije kredite možete dobiti samo u addiko bank krediti.

Gotovinski krediti – addiko bank krediti

Nenamjenski krediti su u današnje vrijeme najtraženiji. Svi gotovinski krediti su nenamjenski krediti i mogu ih dobiti svi klijenti addiko bank krediti. Gotovinske kredite mogu dobiti i klijenti drugih banaka. Gotovinski nenamjenski kredit mogu dobiti svi zaposleni građani sa redovnim primanjima, kao i umirovljenici, obrtnici i ostalim klijenti koji imaju redovita mjesečna primanja. Važno je da pri odabiru visine kredita to učinite prema svojim mogućnostima da vam mjesečne rate otplate kreditane budu prevelike. Isto tako odaberite razuman rok otplate, da vam vraćanje kredita ne bude prevelike. Bankarski kreditni kalkulator vam omogućava da izračunate sveopcije i izaberet onu koja je najpovoljnija za vas.

Blic krediti – addiko bank krediti

Blic možemo prevesti kao bukvalno „odmah“. Blic krediti na addiko bank krediti su krediti bez depozita, sudužnika i jamaca, što vam možda zvuči nestvarno, ali u Addiko banci je ostvarivo ekspresno i na vrlo jednostavan način, sa par klikova na službenim web stranicama addiko bank krediti. Ovaj kreditni program je omogućen klijentima. Ova vrsta brzog gotovinskog kredita je dostupna svim klijentima Addiko banke, ali i klijentima ostalih banaka i to bez obveze prebacivanja redovnih primanja u Addiko banku. Ulogirajte se odmah na addiko bank krediti i započnite dobivanje najbržeg mogućeg kredita, brzina realizacije će vas oduševiti.

Blic Plus krediti – addiko bank krediti

Addiko bBlic Plus kredit je također gotovinski kredit dostupan redovnim i novim klijentima banke. Brza realizacija, povoljne kamate sa rokom otplate od 2 – 10 godina. Ako ste se tek danas odlučili prebaciti u Addiko banku, možete odmah aplicirati za ovaj ekspresni kredit. Ne plaćate naknadu za obradu kredita, a na addiko bank krediti svi krediti se odobravaju u rekordnom roku. Ako vam je važna brzina realizacije kredita, odabrat ćete Blic Plus kredit, dalje, sami birate šelite li kredit u eurima, kao i rok otplate kredita. Ako vam se tijekom otplate kredita promijene životne okolnosti, na addiko bank krediti možete dogovarati promjenu uvjeta mjesečnih otplata.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (502 ocjena)

Home » Addiko bank krediti