Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka brzi gotovinski krediti

Kako do brzog gotovinskog kredita u Addiko banci?

Addiko banka je jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj koja nudi brze gotovinske kredite za svoje klijente. Kako biste došli do brzog gotovinskog kredita u Addiko banci, potrebno je ispuniti nekoliko uvjeta. Prvo, potrebno je biti punoljetan i imati redovne prihode. Također, potrebno je imati otvoren tekući račun u Addiko banci te predati svu potrebnu dokumentaciju koja se traži za odobrenje kredita.

U Addiko banci možete dobiti brzi gotovinski kredit u iznosu od 5.000 do 100.000 kuna s rokom otplate od 12 do 84 mjeseca.

Jedna od prednosti Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita je brza obrada zahtjeva, te klijenti često dobiju odgovor u roku od nekoliko sati. Također, krediti su fleksibilni i prilagođeni potrebama klijenata.

Kako biste dobili brzi gotovinski kredit u Addiko banci, potrebno je ispuniti obrazac zahtjeva koji se nalazi na njihovoj web stranici ili se obratiti najbližoj poslovnici. Nakon toga, banka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i potrebnu dokumentaciju te vam dati odgovor u što kraćem roku.

Brzi gotovinski krediti u Addiko banci su idealni za one koji trebaju novac za nepredviđene troškove ili za financiranje nekog većeg projekta. Kamatne stope su konkurentne na tržištu te se kreću od 6,99% do 9,99%, ovisno o iznosu kredita i roku otplate.

Ukratko, Addiko banka nudi brze gotovinske kredite koji su fleksibilni i prilagođeni potrebama klijenata. Uz brzu obradu zahtjeva i konkurentne kamatne stope, Addiko banka je jedna od najboljih opcija za brzi gotovinski kredit u Hrvatskoj.

Prednosti Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita

Jedna od prednosti Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita je njihova fleksibilnost i prilagodljivost klijentima. Krediti se mogu koristiti za razne namjene, poput renoviranja doma, kupnje automobila ili plaćanja putovanja.

Klijenti mogu odabrati iznos kredita i rok otplate koji najbolje odgovara njihovim potrebama i financijskim mogućnostima.

Još jedna prednost Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita je brza obrada zahtjeva. Klijenti često dobiju odgovor na svoj zahtjev u roku od nekoliko sati, što je vrlo korisno u slučajevima kada je novac potreban hitno. Osim toga, krediti su dostupni bez jamaca ili hipoteke, što znači da klijenti ne moraju davati dodatne garancije kako bi dobili kredit.

Kamatne stope Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita su konkurentne na tržištu.

One se kreću od 6,99% do 9,99%, ovisno o iznosu kredita i roku otplate. Klijenti mogu birati između fiksne i varijabilne kamatne stope, ovisno o svojim preferencijama i financijskom planu.

Osim toga, Addiko banka nudi i opciju prijevremenog otplaćivanja kredita bez dodatnih troškova.

To znači da klijenti mogu otplatiti kredit prije roka otplate i uštedjeti na kamatama. Također, Addiko banka nudi i besplatno osiguranje kredita u slučaju smrti ili invaliditeta klijenta, što pruža dodatnu sigurnost i zaštitu.

Ukratko, Addiko bankini brzi gotovinski krediti su fleksibilni, brzo dostupni i prilagođeni potrebama klijenata. Kamatne stope su konkurentne, a klijenti imaju mogućnost izbora fiksne ili varijabilne kamatne stope. Opcija prijevremenog otplaćivanja kredita bez dodatnih troškova i besplatno osiguranje kredita su dodatne prednosti koje čine Addiko banku atraktivnom opcijom za brzi gotovinski kredit u Hrvatskoj.

Uvjeti i kamatne stope Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita

Uvjeti i kamatne stope Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita ovise o nekoliko faktora. Prvo, iznos kredita koji klijent želi uzeti utječe na kamatnu stopu. Veći iznos kredita obično znači nižu kamatnu stopu.

Također, rok otplate kredita također utječe na kamatnu stopu. Što je rok otplate kraći, to je kamatna stopa viša.

Klijenti koji žele uzeti brzi gotovinski kredit u Addiko banci moraju imati redovne prihode i biti punoljetni. Također, potrebno je imati otvoren tekući račun u Addiko banci te predati svu potrebnu dokumentaciju koja se traži za odobrenje kredita. Dokumentacija uključuje osobnu iskaznicu, potvrdu o zaposlenju i plaći te izvode računa za posljednja tri mjeseca.

Kamatne stope Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita kreću se od 6,99% do 9,99%.

Fiksna kamatna stopa znači da se kamatna stopa ne mijenja tijekom cijelog roka otplate kredita, dok se varijabilna kamatna stopa može mijenjati ovisno o tržišnim uvjetima. Klijenti mogu birati između fiksne i varijabilne kamatne stope, ovisno o svojim preferencijama i financijskom planu.

Uz kamatne stope, još jedan važan faktor su naknade koje se plaćaju prilikom uzimanja kredita. Addiko banka naplaćuje naknadu za obradu zahtjeva za kredit, koja se obično plaća jednokratno prilikom odobrenja kredita.

Također, postoje i naknade za prijevremenu otplatu kredita, koje se plaćaju u slučaju da klijent želi otplatiti kredit prije roka otplate.

Ukratko, uvjeti i kamatne stope Addiko bankinih brzih gotovinskih kredita ovise o nekoliko faktora, poput iznosa kredita i roka otplate. Klijenti moraju imati redovne prihode i biti punoljetni te predati svu potrebnu dokumentaciju. Kamatne stope se kreću od 6,99% do 9,99%, a klijenti mogu birati između fiksne i varijabilne kamatne stope. Naknade za obradu zahtjeva i prijevremenu otplatu kredita su dodatni troškovi koje treba uzeti u obzir pri uzimanju kredita u Addiko banci.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (180 ocjena)

Home » Addiko banka brzi gotovinski krediti