Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko banka krediti

Addiko banka krediti

Najpopularnija varijanta kredita koji danas možete naići  je gotovinski kredit. Ono što njega mnogo ističe od drugih kredita jest što je on brzi kredit odnosno činjenica da se on isplaćuje u najkraćem roku pod uvjetom da su zadovoljeni svi početni uvjeti za odobravanje kredita. Najbolji danas brzi, gotovinski kredit su upravo Addiko banka krediti, koji vam jamče brzo odobrenje te je namijenjen za klijente svih banaka. Što dodatno ističe Addiko banka kredite je upravo to što imate mogućnost podignuti kredit bez odlaska u samu poslovnicu banke, dok preko virtualne poslovnice možete ugovoriti vaš Addiko kredit već danas, a samo odobrenje možete očekivati već unutar 30 minuta,a isplata do kraja dana!

Brzo odobrenje Addiko banka krediti

Za Addiko banka kredite postoje vam dvije opcije kredita, jedna od njih je Addiko Blic kredit koji možete brzo i jednostavno podignuti kredit, bez depozita, sudužnika i jamca, te ne morate obaveza prebaciti svoja primanja u banku. Kao drugu opciju imate Addiko Blic Plus kredit gdje trebate samo prebaciti primanja u Addiko banku i brzo i jednostavno ćete realizirati kredit. Oba dvije opcije Addiko banka krediti su dostupni za već postojeće te i nove klijente koji misle prebaciti svoja primanja u Addiko banci.

Brzi, gotovinski Addiko banka krediti

Za Addiko banka kredite sami odaberete iznos kredita i period otplate. Krediti su dostupni euro valuti. Što ga karakterizira je vrlo jednostavan proces ugovaranja te nema naknade, jer za Addiko banke kredite je sve odmah jasno, tu ne morate gubiti vrijeme čitajući između redaka. Postojeći korisnici imaju opciju ugovaranja te podizanja kredita i bez odlaska u banku. Mogu jednostavno preko virtualne poslovnice podići Addiko banka kredit kroz samo par koraka. Odaberu iznos kredita i mjesečne rate, odobrenje kredita traje svega 30 minuta,a isplata je do kraja dana. Dok za nove klijente su pripremili opciju s kojom mogu online zakazati sastanak u jednoj od mnogih poslovnica Addiko banke. Od njih mogu očekivati brzi odgovor te termin sastanka za ugovaranje Addiko banka kredit.

Addiko banka krediti za sve klijente

S Addikom bankom možete biti sigurni da ste odabrali najbolju opciju od svih. S njima ste uvijek na sigurnom jer će vam oni reći sve informacije, ništa vam ne budu skrivali ili napisali sitnim slovima. Za ubuduće kredite koji vam trebaju, bilo za auto, nekretninu, školarinu i ostalo, vaša najbolja i najsigurnija opcija vam je Addiko banka krediti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (585 ocjena)

Home » Addiko banka krediti