Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

lots of bank notes 20 euro

Addiko krediti

Ako razmišljate o podnošenju zahtjeva za brzi kredit možete biti lako zbunjeni ogromnom ponudom opcija na kreditnom tržištu. Jedno od uobičajenih pitanja je kakva je razlika između njih? Jasno je da ponuda na tržištu se može razlikovati po nizu faktora, a najprije na temelju kriterija u odobrenju ili uvjetima za ispunjenje uzimanja kredita. Ukoliko je vaš plan dolazak do dodatnih novčanih sredstava, onda su krediti vjerojatno dio vaših planova. Ova vrsta kreditnog financiranja za većinu građana naše zemlje su najčešći vid zaduženja.

Addiko krediti – jednostavno i brzo

Svi znamo da život može donijeti mnogo izazova na financijskom planu, zbog čega smo olakšali pristup kreditima kao jedinstvenoj usluzi za ostvarenje vaših financijskih ciljeva. Svi težimo većoj praktičnosti u životu, pogotovo kada je riječ o upravljanju novčanim sredstvima. Sa uslugom Addiko krediti nudimo vam niz pogodnosti čime dolazite do savršenog financiranja svih vaših potreba. Nudimo širok izbor kreditnih usluga, s prednošću online apliciranja i najpovoljnijih uvjeta.

Addiko krediti – vaš najbolje rješenje

Kada tražite kredit po svojoj mjeri, postoji mnogo faktora koji određuju uvjete za konačnu odluku. Određeni krediti mogu biti previše komplicirani u procesu odobrenja, dok drugi nisu odgovarajući individualnim potrebama ili situaciju. Zna se da što je složeniji proces kreditiranja to je i veći stres i napor. Uz to nepovoljni uvjeti dodatno samo mogu otežati cijeli proces. Međutim, na tržištu Addiko krediti su opcija koja odgovara svim vašim potrebama, uz povoljne uvjete i jednostavnost u odobrenju.

Ova vrsta kreditne usluge poznata je po pojednostavljenom postupku iu kombinaciji je s najpovoljnijim uvjetima otplate. Na raspolaganju vam stoji više vrsta kredita. Svi Addiko krediti su jedinstveni za razne okolnosti i dizajnirani su da pokrivaju sve troškove ili omoguće dodatna novčana sredstva. Ukoliko ste razmišljali o uzimanju kredita, vrijedi razmisliti o svim prednostima koje imaju Addiko krediti. Pojednostavljenost postupka kreditiranja. Addiko krediti se odlikuju izuzetno povoljnim uvjetima što omogućuje da se dodatno ne brinete oko plana financiranja. Addiko krediti su fleksibilni.

Sa širokim rasponom usluga i prilagođenim uvjetima, Addiko krediti su dizajnirani tako da možete brzo i lako doći do potrebnih sredstava ili dostupnih kreditnih linija za refinanciranje. Najbolje mogućnosti. Addiko krediti razliku od ostalih tržišnih ponuda, jer spadaju u isplativiji vid kreditnog financiranja, a kreirani su za potrebe dodatnih sredstava, brzog novca, određene investicije, refinanciranja. Sjajne pogodnosti stoje vam na raspolaganju i putem online opcije. Brzina i dostupnost.

Ako želite jednostavno do kredita, imamo pravo rješenje za vas. Addiko krediti su dostupni putem interneta i dizajnirani su tako da odgovaraju svim potrebama korisnika kredita, za bilo koju situaciju financiranja.

Addiko krediti – odaberite ekonomično rješenje

Nudimo vam najbolje uvjete za brz, jednostavan i praktičan kredit. Odabir najbolje kreditne ponude je važan korak ka cjelokupnom financijskom rastu. Addiko krediti su usluga s kojom na jednostavan, praktičan i brz način se dolazi do ispunjenja svih financijskih potreba.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (631 ocjena)

Home » Addiko krediti