Koliko novca trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 dana 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 120 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.094,80 kn, uz EKS 7,94 %, iznos Premije 94,80 kn te iznos mjesečne rate 1.523,70 kn (4 rate).
Minimalni period otplate kredita: 62 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,30%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

addiko krediti

Addiko krediti

Ako razmišljate o podnošenju zahtjeva za brzi kredit možete biti lako zbunjeni ogromnom ponudom opcija na kreditnom tržištu. Jedno od uobičajenih pitanja je kakva je razlika između njih? Jasno je da ponuda na tržištu se može razlikovati po nizu faktora, a najprije na temelju kriterija u odobrenju ili uvjetima za ispunjenje uzimanja kredita. Ukoliko je vaš plan dolazak do dodatnih novčanih sredstava, onda su krediti vjerojatno dio vaših planova. Ova vrsta kreditnog financiranja za većinu građana naše zemlje su najčešći vid zaduženja.

Addiko krediti – jednostavno i brzo

Svi znamo da život može donijeti mnogo izazova na financijskom planu, zbog čega smo olakšali pristup kreditima kao jedinstvenoj usluzi za ostvarenje vaših financijskih ciljeva. Svi težimo većoj praktičnosti u životu, pogotovo kada je riječ o upravljanju novčanim sredstvima. Sa uslugom Addiko krediti nudimo vam niz pogodnosti čime dolazite do savršenog financiranja svih vaših potreba. Nudimo širok izbor kreditnih usluga, s prednošću online apliciranja i najpovoljnijih uvjeta.

Addiko krediti – vaš najbolje rješenje

Kada tražite kredit po svojoj mjeri, postoji mnogo faktora koji određuju uvjete za konačnu odluku. Određeni krediti mogu biti previše komplicirani u procesu odobrenja, dok drugi nisu odgovarajući individualnim potrebama ili situaciju. Zna se da što je složeniji proces kreditiranja to je i veći stres i napor. Uz to nepovoljni uvjeti dodatno samo mogu otežati cijeli proces. Međutim, na tržištu Addiko krediti su opcija koja odgovara svim vašim potrebama, uz povoljne uvjete i jednostavnost u odobrenju.

Ova vrsta kreditne usluge poznata je po pojednostavljenom postupku iu kombinaciji je s najpovoljnijim uvjetima otplate. Na raspolaganju vam stoji više vrsta kredita. Svi Addiko krediti su jedinstveni za razne okolnosti i dizajnirani su da pokrivaju sve troškove ili omoguće dodatna novčana sredstva. Ukoliko ste razmišljali o uzimanju kredita, vrijedi razmisliti o svim prednostima koje imaju Addiko krediti. Pojednostavljenost postupka kreditiranja. Addiko krediti se odlikuju izuzetno povoljnim uvjetima što omogućuje da se dodatno ne brinete oko plana financiranja. Addiko krediti su fleksibilni.

Sa širokim rasponom usluga i prilagođenim uvjetima, Addiko krediti su dizajnirani tako da možete brzo i lako doći do potrebnih sredstava ili dostupnih kreditnih linija za refinanciranje. Najbolje mogućnosti. Addiko krediti razliku od ostalih tržišnih ponuda, jer spadaju u isplativiji vid kreditnog financiranja, a kreirani su za potrebe dodatnih sredstava, brzog novca, određene investicije, refinanciranja. Sjajne pogodnosti stoje vam na raspolaganju i putem online opcije. Brzina i dostupnost.

Ako želite jednostavno do kredita, imamo pravo rješenje za vas. Addiko krediti su dostupni putem interneta i dizajnirani su tako da odgovaraju svim potrebama korisnika kredita, za bilo koju situaciju financiranja.

Addiko krediti – odaberite ekonomično rješenje

Nudimo vam najbolje uvjete za brz, jednostavan i praktičan kredit. Odabir najbolje kreditne ponude je važan korak ka cjelokupnom financijskom rastu. Addiko krediti su usluga s kojom na jednostavan, praktičan i brz način se dolazi do ispunjenja svih financijskih potreba.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se...