Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko krediti za umirovljenike

Addiko krediti za umirovljenike

Na bankarskom tržištu moći će te vidjeti pregršt ponuda kredita za umirovljenike, i, normalno, svaki umirovljenik će biti preplavljen sa silnim opcijama koji mu stoje pred nosom. No, ipak nije siguran koju opciju da odabere. Analizirajući kroz sve ponude koje imamo, možemo zaključiti da je najbolja i najsigurnija opcija za umirovljenike Addiko krediti za umirovljenike. Zbog čega oni, vjerojatno si mislite, što njih ističe od svih drugih banaka? Kroz sljedeće paragrafe ćemo vam ukratko objasniti.

Addiko krediti za umirovljenike pogodnosti

U banci imaju posebne pogodnosti za Addiko kredite za umirovljenike, za koje vrijedi iskoristiti priliku dok još vrijedi. Možete očekivati u Addiko banki brzu realizaciju i to već  pri prvoj posjeti poslovnici. Isplati kredita možete očekivati u roku od jednog sata po potpisivanju ugovora, tako da ne morate dugo čekati već odmah ga možete početi koristiti. Sa sobom u poslovnicu ne morate nositi dodatnu dokumentaciju, samo vam treba osobna iskaznica za realiziranje kredita. Što se tiče dodatnih i skrivenih troškova, u Addiko banki se ne morate toga bojati. Za Addiko kredite za umirovljenike nemate troškova niti obrade kreditnog zahtjeva niti javnog bilježnika. Nemate obveze usmjeravanja mirovine na račun u Banci. Za Addiko kredite za umirovljenike vam ne trebaju niti jamac niti depozit. Vrlo jednostavno i transparentno poslovanje Addiko banke s kojima ste uvijek na sigurnom.

Brza realizacija i isplata Addiko bnka krediti za umirovljenike

U Addiko banci nude umirovljenicima Blic kredit za umirovljenike. To je nenamjenski kredit u eurima (bez valutne klauzule) gdje sami odaberete iznos kredita te rok otplate na koliko god godina želite sukladno opcijama koji imaju u samoj banci.

Addiko krediti za umirovljenike – brzo i jednostavno

Svi imamo želje koje želimo  izrealizirati ih no nikako da se to dogodi. Najčešće to biva zbog financija koji nas sprječavaju na putu i onemogućuju nam da se približimo ostvarenju naših snova i želja. No, zašto bi stali sada, kada već danas možete pretvoriti san u stvarnost? Uz Addiko krediti za umirovljenike možete nakon sat vremena početi krenuti na ostvarenju vaših ideja i želja koje ste imali i ostavili ih za stare dane kada ćete imati više vremena da im se posvetite. Bilo da je riječ o odredištu o kojem ste sanjali već dugo da ga posjetite, ili auto koji želite renovirati, možda čak i novi hobi kojem se želite više posvetite. O čemu god da je riječ, Addiko krediti za umirovljenike će vam rado pomoći pri ostvarenju vaših snova.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (415 ocjena)

Home » Addiko krediti za umirovljenike