Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Addiko restart kredit

Addiko restart kredit

Smatrate li da je sve teže ići u korak s otplatom različitih kreditnih zaduženja? Tražite li izvrsnu financijsku opciju koja će objediniti više dugova po znatno povoljnijim uvjetima? Refinancirati postojećih obaveza po povoljnijim uvjetima jednim kreditom je rješenje koje može znatno olakšati financijski problem. Uz Addiko restart kredit možete ih objediniti u jedan i pojednostaviti plaćanje uz znatno fleksibilnije uvjete.

Addiko restart kredit – Pristup odgovornim i transparentnim mogućnostima kreditiranja

Određeni financijski ciljevi s’ vremenom se mjenjaju i puno puta se ne uklapaju u postojeće planove. Možda ste podigli kredit na koji ste ranije gledali kao povoljno rješenje. Budući da se naše životne okolnosti mjenjaju odabir kredita treba da je prilagođen najvažnijim financijskim potrebama. Addiko restart kredit je odlična opcija koja će najbolje odgovarati vašim potrebama i olakšati izlaz iz problema višestrukih dugova.

Ponudom Addiko restart kredita građanima je olakšan izlaz iz postojećih obaveza po mnogo povoljnijim uvjetima. S’ s obzirom na to da se Addiko restart kredit odobrava bez jamaca i dodatnih zahtjeva, tako se mogu zatvoriti sve postojeće financijske obaveze.

U težnji da građani dođu do fleksibilnijih i jednostavnijih rješenja, omogućili smo inovativnija rješenja. Addiko restart kredit je jedinstvena financijska usluga na tržištu uz koju se brzo i pojednostavljeno dolazi do rješenja. Bez suvišne papirologije i složenih birokratskih procesa, Addiko restart kredit pomaže kod otplate postojećih kredita i zaduženja u drugim bankama. Ovaj vid kreditne ponude dizajniran je da olakša klijentima upravljanjem financijskim sredstvima, tako što smanjuje postojeće mjesečne izdatke i rješava sve financijske obaveze svodeći ih u jednu, koja je znatno povoljnija.

Addiko restart kredit za lakše upravljanje financijskim životom

Odabir kredita puno puta može biti izazovan zadatak, posebno u situacijama kada već postoji više zaduženja. Pronaći kredit koji je relevantan i pojednostavljuje financijska zaduženja doprinosi objedinjavanje pojednostavljujući plaćanja i lakše upravljanje financijama.

Razumijemo da se određeni financijske potrebe mogu razlikovati. Zato nudimo Addiko restart kredit koji možete odabrati kao najprikladnije rješenje za izlazak iz višestrukih zaduženja. Pružamo povoljnije i fleksibilnije uvjete, brzu i jednostavnu prijavu putem interneta koja je dostupna u svakom trenutku. Kod nas ne morate brinuti o dodatnim troškovima ili skrivenim naknadama. Uz izbor Addiko restart kredita imate priliku da odaberete najbolje rješenje koje odgovara vašim individualnim potrebama.

Bezbroj je razloga za uspostavljanje boljeg financijskog plana i uštede. Možda želite objediniti svoje dugove u jedan i tako uštedjeti za nešto posebno. Ili možda jednostavno želite popraviti svoje financije. Uz Addiko restart kredit možete postaviti te ciljeve uz znatno povoljnije uvjete što će vam pomoći da bolje isplanirate svoj financijski život.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (463 ocjena)

Home » Addiko restart kredit