Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Adiko krediti

Adiko krediti

Adiko banka krediti osmišljeni su na način da zadovolje potrebe svakog trenutnog i budućeg klijenta. Krediti Adiko banke vitalni su dio poslovanja Adiko grupe, a za sve građane kojima je potreban novac, Adiko banka nudi najbolja rješenja. Uz Adiko kredite riješite problem koji Vas muče već danas i isplanirajte svoj život ne misleći samo na novac. Krediti sežu od nenamjenskih do stambenih, specifičnih namjenskih kredita i drugih. Adiko krediti pomogli su brojnim građanima do sada, a mogu pomoći i Vama. U svijetu razvijenog kapitalizma novac je potreban na svakom koraku stoga nije sramota kada Vam treba kredit.

Adiko krediti – stambeni krediti za nove početke

Stambeni krediti Adiko pomogli su nizu građana da započnu zajednički život sa svojom partnericom ili partnerom. Uz stambene kredite napokon imate mogućnost odseliti u Vaš prostor nad kojim imate potpunu kontrolu. Stambeni krediti postižu se u kvalitetan dogovor između Vas i Adiko banke. Adiko banka krediti omogućit će Vam da svoje snove ostvarite sada! Dosta je odugovlačenja s Vašim životnim planovima. Ostvarite i već danas. Adiko krediti pružit će Vam jedinstvenu priliku za boljim životom.

Adiko krediti – otplate kredita

Otplata kredita vrši se u dogovoru s bankom prije potpisivanja ugovora. Na Vama je da si složite plan otplate kredita. U tome se uvijek možete poslužiti kreditnim kalkulatorom Adiko banke ili savjetovanjem stručnjaka koji će Vam moći dati bitne savjete na što misliti i kakva su iskustva različitih klijenata s podizanjem kredita poput Vašeg. Otplata kredita dogovori se na način da izvedivo u svakoj situaciji. Stručnjaci Adiko banke puni su iskustva s građanima koji otplaćuju kredit stoga bi njihov savjet bio uvijek koristan u situaciji kad se podiže veliki kredit.

Adiko krediti – podignite kredit bez stresa

Adiko krediti sežu od malih do velikih, od onih koji se otplate unutar 2 godine do onih koji se otplaćuju i preko 20 godina. Kakav god da je kredit u pitanju, Adiko banka ovdje je da Vam pomogne donijeti najbolju odluku. Neovisno o tome uzimate li stambeni kredit ili mali nenamjenski kredit, savjeti Adiko banke bit će korisni. Stresiranje oko kredita nije pametno, a uz dobro organiziranje i savjete, svaki kredit moći ćete otplatiti u očekivanom periodu. Adiko krediti pomogli su mnogima da se vrate na noge, da pokrenu novi posao, da počnu živjeti samostalno ili da ostvare svoje snove. Dopustite si i Vi da Vaši snovi postanu stvarnost u Adiko banka kredite.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (618 ocjena)

Home » Adiko krediti