Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

American Express gotovinski krediti

American Express gotovinski krediti

American Express gotovinski krediti – najbolji i najsigurniji kredit

Krediti su uvijek bili najbrža i najsigurnija opcija za slučajeve kada vam pod hitno treba novca za pokrivanje svih vrsta većih troškova. American Express gotovinski krediti su vam idealna opcija prilikom rješavanja bilo kakvih financijskih poteškoća. Bez obzira da li se to radilo o neplaćenim računima, prošlim dugovanjima ili raznim nenadanim troškovima koji su vam se dogodili tokom mjeseca.. Zbog svoje jednostavne procedure sklapanja ugovora te brze isplate kredita, American Express gotovinski kredit vam omogućuje trenutno korištenje gotovine kako biste što prije sanirali probleme.

American Express gotovinski krediti – dostupan za American Express vlasnike

American Express gotovinski krediti mogu ugovoriti svi vlasnici American Express kartice koji imaju određeni slobodan limit na toj kartici. Što se tiče dokumentacije koja će vam biti potrebna za ugovaranje kredita, sve što vam treba su vaša kreditna kartica, važeća osobna iskaznica te OIB. Procedure su sada mnogo jednostavnije nego što su prije bile, te se stoga krediti brzo realiziraju i odobravaju. Jednostavno odaberete kredit koji vama odgovora prema vašim potrebama i, naravno, mogućnostima te završite do kraja postupak prijave za kredit. Nakon što su vam odobrili kredit, isplata American Express gotovinskog kredita će biti odrađena u najkraćem roku.

American Express gotovinski krediti – brza i jednostavna procedura ugovaranja

American Express gotovinski krediti su također popularni zbog veoma jednostavnog načina ugovaranja. Znamo kako inače izgledaju procesi sklapanja ugovora gotovinskih kredita putem banke. Takve procedure znaju trajati i po mjesec dana, gdje i dalje niste 100% sigurni da li će vam na kraju i odobriti krediti. Sakupljanje silnih papira kao što su zahtjev za kredit, pa potvrda vašega poslodavca o zaposlenju te formular za jamca itd. Tokom sklapanja ugovora morati ćete mnogo puta posjetiti poslovnicu banke, ali ujedno i javnog bilježnika zbog ovjere. Mnogima dođe muka kada se sjete koliko stresa ih bude dočekalo kada se odluče za kredit. No, postoji bolje rješenje kako brzo i jednostavno doći do kredita bez potrebe odlaska u banku. Svoj American Express gotovinski kredit možete ugovoriti online, te vam pritom bude bilo potrebno samo par osnovnih dokumenata. Sam proces ne traje duže od 15 minuta, te odobrenje možete očekivati za samo 30 minuta, a isplatu ćete već dobiti krajem dana.

American Express gotovinski krediti – zatražite svoj kredit u par koraka

Svakom čovjeku u nekome trenutku zatreba dodatnih financijskih sredstava. Za taj slučaj, American Express gotovinski krediti su upravo ono što vam treba. Bilo da su vam novčana sredstva potrebna za servis auta, uređenje kuhinje ili poboljšanje vašeg financijskog stanja u kućanstvu. Nemojte očajavati jer bankovno tržište ima rješenja koja odgovaraju vašim potrebama i sve što je potrebno jest samo da informirate na pravim mjestima. U takvim situacijama vam je najbolja opcija American Express gotovinski kredit koji možete ugovoriti online, te se isplata može očekivati čak i isti radni dan. Ako se vi trenutno nalazite u takvoj ili sličnoj situaciji, onda vam toplo preporučamo ovakav kredit.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (457 ocjena)

Home » American Express gotovinski krediti