Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam Unesa

Brzi zajam Unesa

Mi smo jedini koji vam novčano pomažu onda kada vama to treba. Ne sutra, ne prekosutra ili za dva tjedna, nego već danas. Tako radi brzi zajam Unesa, vama na usluzi. Mi postojimo upravo za one urgentne i goruće situacije u kojima vam novac treba odmah. Obratite se s povjerenjem, brzi zajam unesa će učiniti sve da zatraženi zajam što prije stigne u vaše ruke i pomogne vam riješiti urgenciju koja vam visi nad glavom. Kad su brzina i efikasnost u pitanju, tu smo najbolji, nenadmašni. Mnogi su se već uvjerili da brzi zajam Unesa promptno rješava finacijske krize, uvjerite se i vi.

Dokapitalizacija – brzi zajam Unesa

Gradite kuću, već ste pri kraju, ali predviđeni kapital s kojim ste krenuli, se istopio. Pojela su ga poskupljenja materijala i neke druge nepredviđene okolnosti i sada vam nedostaje novca za isplatu izvođača. Ne brinite, mi, brzi zajam Unesa ćemo vam pomoći da sačuvate obraz i korektnost. Kad ponosno budete slavili useljenje u vaš novi dom, sjetite se tko vam je pomogao. Vaše zadovoljstvo je naš posao. MI ljudima pomažemo da ostvare svoje snove, mi smo brzi zajam Unesa. Kontaktirajte nas unim povjerenjem, bit ćete nam zahvalni- Mi smo na vašoj strani.

Iznenadna financijska kriza – brzi zajam Unesa

Sve lijepo teče i čini se da vas ništa ne može iznenaditi, kad najedanput, preko noći, bez vidljivog razloga i uzroka, sve krene nizbrdo. Kasni jedna plaća, kasni druga, treću još čekate i ne znate ni hoćete li je dobiti. Trošite polako mršavu ušteđevinu i najedanput počinjete rasprodajete stvari da prehranite obitelj. Trebate hitnu financijsku i njekciju, e tu na scenu stupamo mi, brzi zajam Unesa. Prestanite rasprodavati stvari. Pomoći ćemo vam da opet stanete na noge. Pomaganje u ovakvim situacijama je naša misija. Kontaktirajte nas, brzi zajam Unesa spašava vas u nevolji.

Želim pomoći svom djetetu – brzi zajam Unesa

Sin vam čeka dijete i kupuje stan, da mu se dijete rodi pod vlastitim krovom. To je divna vijest, ali nema dovoljno novca i očekuje pomoć od vas i vi bi rado pomogli, ali nemate ni vi. Boji se da će izgubiti priliku za povoljnu kupovinu, a ne fali mu tako puno.. Mi možemo pomoći, mi smo brzi zajam Unesa, Neka vaš sin da kaparu da kupovina izabranog stana, a vi dođite k nama po nedostajući iznos. Mi ćemo vam pomoći da se vaše unuče rodi pod vlastitim krovom, mi smo brzi zajam Unesa. Ne mućite se, pomozite sinu da kupi taj stan, a mi ćemo pomoći vama da to i možete učiniti.

Pročitajte više o zajmovima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (212 ocjena)

Home » Brzi zajam unesa