Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Digitalni kredit

Digitalni kredit

Online bankarstvo nije neka novost na hrvatskom tržištu, ali svejedno ga koristi tek trećina građana Lijepe naše. Postotak korisnika u drugim je zemljama Europske unije znatno viši i rasprostranjen na sve dobne skupine, dok ga kod nas najviše koriste mladi u dobi od 25 do 35 godina. Cilj online bankarstva jest olakšavanje života i bolja kontrola nad financijama, no ono što ono i dalje ne onemogućuje jest dizanje kredita.

Banke još uvijek nisu omogućile kompletnu realizaciju kredita preko interneta. Najčešće je moguće tek podnijeti zahtjev za kreditom, dok se sve ostalo rješava u poslovnicama. Kreditne kuće prebacile su svoje poslovanje na online platformu i skratile vrijeme obrade kredita. U ponudu su uvedeni takozvani brzi krediti do kojeg je moguće doći isključivo preko interneta.

Kako do digitalnog kredita?

Digitalni kredit sastavni je dio ponude kreditnih kuća. Bazira se na kraćem roku otplate i manjim svotama. Spada u kategoriju nenamjenskih kredita zbog čega mu se klijenti opet iznova vraćaju jer imaju slobodne ruke. Do digitalnog kredita dolazi se preko stranice odabrane kreditne kuće. Dokumentacija koja se sastoji od osobne iskaznice i kartice tekućeg računa prilaže se na stranici, a po obradi zahtjeva s iste se stranice skida ugovor. Klijent ima vremena na miru se savjetovati s pravnim ili ekonomskim stručnjakom prije potpisivanja istog. Ugovor nije potrebno ovjeravati kod javnog bilježnika već je valjan i bez toga. Time klijent štedi i po nekoliko desetaka eura.

Kome je namijenjen digitalni kredit?

Digitalni kredit namijenjen je svima onima koji cijene svoje slobodno vrijeme. Ne iziskuje hodočašćenja po poslovnicama niti skupljanje dodatnih zahtjeva, potvrda i biljega. Kako su za njega karakteristične manje cifre, nisu potrebni nikakvi instrumenti osiguranja niti ovjere poslodavca. Digitalni kredit idealan je za krpanje kućnog budžeta, plaćanje manjih popravaka, kupovinu novih kućanskih aparata, računala i slično. Može ga se iskoristiti za putovanja ili posebna slavlja. Vraća se u svega nekoliko rata, pa čak i već na sljedećoj plaći. Kako god otplatni plan nikada nije dulji od 12 mjeseci.

U kojem roku novac sjeda na račun?

Digitalni kredit na račun sjeda u najkraćem mogućem roku što bi i nekako i trebalo biti u skladu s digitalnim dobom. Po obradi zahtjeva novac sjeda na tekući račun u svega 15 minuta, odnosno najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. Duljina obrade ovisi o broju zaprimljenih zahtjeva kao i radnom vremenu, ali nikada ne premašuje 24 sata. To je ono na što klijenti uvijek mogu računati.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (625 ocjena)

Home » Digitalni kredit