Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka gotovinski krediti

Erste banka gotovinski krediti

Svakodnevno mnoga domaćinstva suočavaju se sa financijskim problemima. Jasno je da planiranje mjesečnih troškova često nije dovoljno s’ s obzirom na stalni porast izdataka i neplanirane rashode. Kada se nađete u situaciji u kojoj je potreban dodatni novac, odabir prave kreditne opcije biće najvažniji za popravljanje financijske situacije. Ono što je ključno kada tražite kredit je pronaći onaj koji će biti i povoljan i profitabilan. Također, morate pogledati koje su mogućnosti dostupne u dolasku najbrže i najlakše kreditne opcije za popravljanje vaše situacije. Ako želite kredit koji je u domaćoj valuti, a također biste željeli izbjeći naknade i troškove obrade s dužim rokom otplate, najbolji izbor su erste banka gotovinski krediti.

Što podrazumijevaju erste banka gotovinski krediti?

Realizacija financijskog plana puno puta zavisi od oslonca na kredit koji danas predstavlja najčešću opciju dolasku do gotovine. Iako je na tržištu prisutna ogromna ponuda kredita koja može često djelovati zbunjujuće i složeno, korisnici najčešće uzimaju u obzir jednostavnije varijante s fleksibilnim uvjetima. Gotovinski krediti koji spadaju u nenamjensku vrstu kredita karakterizira kraći rok otplate i manji novčani iznosi. No, također, nenamjenski krediti mogu se naći u više različitih varijanti u smislu roka otplate. Erste banka gotovinski krediti najpopularniji su bankarski krediti. Korisnici dolaze do sredstava za nekoliko minuta, što omogućava ispunjenje najvažnijih ciljeva, brže i jednostavnije. Budući da gotovinski krediti ne zahtijevaju da se novac potroši na određene stavke ili usluge, već u skladu s individualnim željama i potrebama, to je doprinijelo da ovaj vid kredita postane vrlo tražen na tržištu.

Kakve prednosti nude erste banka gotovinski krediti?

Erste banka gotovinski krediti pomogli su mnogima kroz više životnih scenarija, poput većih izdataka, dugovanja na kreditnim karticama, skupim popravcima u domu, kod neplaniranih troškova ili planiranih porodičnih događaja. Cilj ove vrste kredita je omogućiti sredstva pojedincima i porodicama koje trebaju određenu financijsku potporu zbog raznih troškova.

Kada imate neočekivane financijske situacije i treba vam brz dolazak do gotovine, najbolje rješenje s kojima se mogu pokriti troškovi su erste banka gotovinski krediti. Klijenti mogu birati između varijanti gotovinskog kredita, kao i razdoblju otplate. Kraća razdoblja otplate u manjim iznosima su ono što spada u veoma tražene. Ovo je veliki bonus jer što pre se otplati kredit, pre se može dobiti i drugi, što je jedna od najvećih prednosti. Također, u ponudi su erste banka gotovinski krediti u domaćoj i stranoj valuti. Bez obzira da li tražite dodatna novčana sredstva za realizaciju određenih planova ili želite vratiti postojeća dugovanja, erste banka gotovinski krediti su idealan način da dođete do potrebne gotovine.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (257 ocjena)

Home » Erste banka gotovinski krediti