Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka krediti uvjeti

Erste banka krediti uvjeti

Podizanje kredita obično znači veliko obvezivanje i predstavlja stres svakom čovjeku. To je sasvim normalno, krediti funkcioniraju na taj način već stoljećima, a podići kredit naravno da nije mala stvar. U Ersteu to znaju, pa tako Erste banka krediti uvjeti su u velikoj mjeri reducirani kako bi svatko mogao dobiti pristup kreditima. Premda zvuči utopijski, to jest istina, a Erste banka krediti uvjeti razlikuju se od ostalih banaka. I dok druge banke naglašavaju sve uvjete koji su Vam potrebni kako biste podigli kredit, Erste nastoji ublažiti te uvjete kako ljudi ne bi odustajali u samom startu.

Erste banka krediti uvjeti – od velikih do malih kredita

Kad su u pitanju uvjeti Erste banke, ne morate brinuti radi li se o velikom ili malom kreditu. Neovisno o tome trebali Vam veliki stambeni kredit ili mali gotovinski, u Erste ste uvijek dobrodošli, a poslovanje Erste banke fokusira se na zadovoljstvo klijenata. Erste banka krediti uvjeti nikako Vas neće otjerati od Erste banke, a pogodni uvjeti vrijede i za velike i za male kredite. S Erste ste uvijek na dobroj poziciji stoga se odlučite već danas za kredit koji Vam treba. Kreditni uvjeti u Ersteu uvijek će biti optimalniji nego u drugim bankama.

Erste banka krediti uvjeti – isti u vrijeme pandemije

Neovisno o situaciji u zemlji ili u svijetu, Erste banka krediti uvjeti ostaju isti. U izazovno vrijeme samo jake banke će se održati, a Erste je sigurno jedna od takvih. Online ponude kredita ostavit će Vas sigurne, bez odlazaka u banku radi podizanja kredita. Uvjeti u vrijeme koronavirusa nisu ništa drukčiji nego inače, a i dalje će svatko tko treba kredit imati priliku posuditi dodatna sredstva. Erste banka već je uhodana u novi ritam, a klijenti se, s izbijanjem korone, nisu morali suočavati s nenadanim problemima u banci.

Erste banka krediti uvjeti – dostupni uvijek

Online model poslovanja dozvolio je Erste banci da mahom više klijenata zadovolji bez čekanja. Kako je online model kreditnog poslovanja puno brži, tako se u kraćem vremenskom roku može obaviti više posla. Erste banka krediti uvjeti online pružit će Vam priliku da iz udobnosti svog doma pošaljete zahtjev za kreditom u svega par klikova. Uvjeti za online kredite isti su kao i za one klasične, naravno bez dodatnih komplikacija koje bi stvorili eventualno klasični. Odlučite se već danas za Erste banku i nećete više morati tražiti dalje – sa svojim iskustvom u poslovanju i jakom reputacijom, Erste je banka za svakoga tko želi lake uvjete za kredit.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (465 ocjena)

Home » Erste banka krediti uvjeti