Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka zajam

Erste banka zajam

Usprkos činjenici da se potreba za financiranjem svakodnevno povećava, puno puta postoje mnoge nedoumice u vezi s izborom usluge. Za većinu, dostupnost i lakoća realizacije cijelog postupka zajma spada u najvažnije aspekte. Iz tog razloga pouzdanost kreditne institucije ima ključnu ulogu za pribavljanje sredstava s kojim se mogu pokriti neočekivani troškovi. Zahvaljujući osnovni odgovornog kreditiranja, erste banka zajam je najprikladniji i najbrži način u dolasku do gotovine.

Erste banka zajam – za jednostavan pristup gotovini

Erste banka zajam je pouzdano rješenje u vremenu kada vam je novac potreban odmah. Njegova glavna prednost se sastoji u mogućnosti da sami izaberete iznos i rok otplate. Erste banka zajam koji možete zatražiti je od 75 EUR do 4000 EUR, s rokom otplate do 18 mjeseci, zbog čega se smatra idealnom opcijom onda kada ne želite druga dugoročna zaduživanja.

Podnošenje zahtjeva za erste banka zajam

Sve više ljudi odlučuje se iskoristiti sjajne mogućnosti koju nudi bankarski zajmovi. Budući da dodatni novac je uvijek dobrodošao u različitim situacijama, često se pokazalo da su zajmovi idealan način za izlazak iz problema, naročito kada vam je bitan brz odgovor. Erste banka je među najprepoznatljivijim kreditnim institucijama na tržištu koja nudi jednostavna i povoljna rješenja zajma za sve potencijalne klijente. Brzi erste banka zajam, kako i samo ime govori, omogućava korištenje sredstava u kratkom vremenskom periodu podnošenja zahtjeva. Nakon odobrenja, isplata erste zajma je u okviru 15 minuta, odnosno najkasnije do 24 časa, u zavisnosti od visine zatraženog iznosa gotovine.

Najlakše do gotovine uz brzi erste banka zajam

Kada vam trebaju dodatna sredstva koja želite iskoristiti u kratkom vremenu, erste banka zajam predstavlja vrlo prikladnu opciju, jer je cjelokupan postupak lak i brz. U koju svrhu se može iskoristiti erste banka zajam? Bez obzira da li je riječ o dodatnom potpori kućnog budžeta, vraćanju dugova ili financiranju porodičnog slavlja, erste banka zajam je brzo i učinkovito rješenje koje vraća kontrolu nad financijskom stabilnošću. Ova vrsta financijskog proizvoda ima brojne prednosti, jer nema obimne dokumentacije koju treba podnijeti.

Koje prednosti ima erste banka zajam?

U trenucima kada prolazite kroz neplanirane financijske izdatke, na dohvat ruke stoji vam izvrsna mogućnost erste banka zajam koji može pomoći da lakše izađete iz problema. Erste banka zajam je izvrstan način da se riješite neočekivanih troškova jednostavno i popunite kućni budžet. Jedna od glavnih prednosti zbog koji je erste banka zajam vrlo popularan je njegova dostupnost. U praksi, ova vrsta zajma omogućava korisnicima da izbjegnu niz složenih formalnosti koje su tipične za tradicionalne oblike zajma. Dakle, uz erste banka zajam nisu potrebne dodatne potvrde, jer su posvećene korisnicima koji žele doći do gotovine brzo.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (251 ocjena)

Home » Erste banka zajam