Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste gotovinski krediti

Erste gotovinski krediti

Krediti su danas neizostavni dio svakog čovjeka koji si u životu želi priuštiti život kakav društvo od njega očekuje. Stan, auto, nekad i zdravlje stvari su za koje će trebati puno novaca koji mnogi od nas nisu spremni dati u zadanom trenutku. Erste gotovinski krediti napravljeni su baš za takve. Gotovinski krediti dat će priliku mnogima da si priušte ono što trebaju. Iako nije u pitanju stambeni kredit, postoje i druge stvari za koje će biti potreban euro više, a životne okolnosti nerijetko će dovesti do situacije da Vas iznenadi novonastala situacija za koju Vam treba veća kolićina novaca. Erste gotovinski krediti pomoći će svakome tko se u takvoj situaciji pronađe.

Erste gotovinski krediti – priuštite Vašoj djeci sve potrebito

U obiteljima često dođe do očekivanih i neočekivanih velikih troškova. Ako ste glava u Vašoj obitelji to za Vas znači da ćete biti odgovorni priskrbiti novac kad je potreban. Današnji klinci često će donjeti sa sobom velike troškove na koje ste računali ili niste računali. Maturalna putovanja nisu jeftina, kao ni vozački ispit. Knjige su skupe, a ako Vam se dijete bavi nekim specifičnijim sportom i oprema za taj sport može koštati toliko da Vas boli glava. Uz Erste gotovinske kredite moći ćete platiti maturalno putovanje. Maturalna večera također će biti laka za platiti uz gotovinski kredit. Sve što Vaša djeca trebaju danas možete lako priuštiti uz gotovinske kredite.

Erste gotovinski krediti – dopustite si predahnuti

Život nas često navede da mislimo samo o novcima i egzistenciji. Radni tjedan prođe samo u poslu, vikendom obavljamo ono što ostane i onda opet ponovo. U takvom ritmu masa nas zaboravi uživati. Priuštite si odmor kakav zaslužujete. Erste gotovinski krediti pokrit će Vaše troškove putovanja neovisno o tome putujete li u Grčku na more kako biste uživali u ljetu ili skupi put na Daleki Istok kako biste utažili Vaše apetite za upoznavanjem drukčijih kultura. Sve ove stvari nisu rezervirane samo za bogate i one koji su rođeni u bogatim obiteljima. Priuštite si putovanje iz snova uz Erste gotovinske kredite.

Erste gotovinski krediti – iznenadite svoje roditelje

Erste gotovinski krediti pokrivaju mnoge troškove. Česti su troškovi i oni koji se tiču adaptacije stanova, vikendica i kuća. Imate i Vi roditelje u penziji koji su cijeli život osiguravali Vama dobar život, a sada im želite vratiti i zahvaliti im se na poseban način? Erste gotovinski krediti omogućit će Vam da majci kupite novu kuhinju, ocu napokon priuštite sobu sa biljarom jer znate da će u tome uživati. Krov se raspada i propušta? Svi znamo da je to bolan trošak, ali neizostavan. Odlučite se za Erste gotovinske kredite i bit ćete sretni znajući da ste priuštili starcima nešto što je važno.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (222 ocjena)

Home » Erste gotovinski krediti