Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste krediti nenamjenski

Erste krediti nenamjenski

Erste krediti nenamjenski – najpopularniji kredit

Erste krediti nenamjenski su najpopularniji krediti na tržištu sa iznimno povoljnim uvjetima kreditiranja. Erste banka u svojoj ponudi ima veliki broj različitih kredita prilagođenih raznim potrebama građana, no najveći broj korisnika se odlučuje zatražiti Erste kredit nenamjenskog karaktera kako bi jedan kredit mogli koristiti za više namjena. Većina građana i poduzetnika često se nađe u situacijama na koje nisu računali, nepredviđene okolnosti se sve češće događaju svima bez obzira na društveni status i posao kojim se bave, stoga su nenamjenski krediti najčešća slamka spasa za koju se sve više korisnika hvata.

Erste krediti nenamjenski – super povoljni uvjeti

Erste krediti nenamjenski su prilagođeni potrebama građana koji imaju mnogo obaveza koje žele podmiriti, a žele sve objediniti pod jedan kredit bez potrebe definiranja za što se kredit koristi. Nenamjenski krediti imaju različite rokove otplata, a vremenski rok ovisi i o visini iznosa koji korisnik namjerava zatražiti. Za manje iznose nenamjenskih kredita, postoje i manji rokovi otplate i mogućnost ugovaranja niže kamatne stope. Svaka banka, pa tako i Erste banka, ima određene zakonske okvire unutar kojih može dogovarati povoljne uvjete za svoje postojeće i buduće klijente. Erste krediti nenamjenski su mnogim klijentima pomogli da prebrode teške periode i podmire dospjele novčane obaveze, zašto i vi ne biste bili među njima?

Erste krediti nenamjenski – otplatite svoj kredit prijevremeno

Erste krediti nenamjenski se lako mogu ugovoriti i otplatiti, to je još jedna od posebnih značajki što se tiče gotovinskih kredita koji se nalaze u velikoj ponudi Erste banke. Ovo je banka koja izuzetno pazi na zadovoljstvo korisnika, tako da se uvijek radi na uvođenju noviteta i moderniziranju poslovanja. Budući korisnik može računati na brojne pogodnosti jednako kao i postojeći korisnici. Što se tiče Erste kredita nenamjenskog, moguće je i dogovoriti prijevremenu otplatu kredita, što znači da ukoliko ste se odlučili na ovu opciju,  pri otplati kredita, na mjesečnoj osnovi plaćate ratu koja je iznosom veća od 2 mjesečne rate,  a na taj način smanjujete glavnicu kredita i rok otplate sa time postaje svaki mjesec sve manji.

Erste krediti nenamjenski – jednostavno online ugovaranje

Erste krediti nenamjenski su toliko praktični, da se mogu ugovoriti i putem online prijave. Obrazac koji popunjavate je veoma jednostavan i najčešće se traže osnovni osobni podaci, kao što su ime i prezime, te adresa i datum rođenja, a od dokumentacije je također potrebno samo ono osnovno poput osobne iskaznice i potvrde mjesečnih primanja, a ostatak se vrlo lako pošalje također online putem kao što je na primjer email. Banku vrlo lako možete kontaktirati putem maila ili online chata, a također u ponudi imaju i mogućnost video poziva ukoliko vam je to draže i praktičnije. Erste kredit nenamjenski se odobrava i isplaćuje na vaš tekući račun u uobičajenom periodu od nekoliko dana do tjedan dana, ovisno o tome kada je banka zaprimila vaš zahtjev. Za isplatu nenamjenskog kredita je važno da tekući račun glasi na ime osobe koja šalje zahtjev za odobrenje kredita te da račun nije pod blokadom.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (416 ocjena)

Home » Erste krediti nenamjenski