Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste krediti

Ukoliko tražite najbolji način iskoristiti jedinstvene mogućnosti financiranja, Erste krediti vam to mogu omogućiti. Fleksibilne kreditne linije Erste krediti mogu vam pomoći pronaći najprikladniji način financiranja za sebe.

Erste krediti – krediti za svaku situaciju

Pitanje kreditnog financiranja u našoj zemlji je posljednjih nekoliko godina u velikom porastu. Najveći razlog za to je ekonomska kriza, mala mjesečna primanja građana, kao i visoki troškovi života. No, kada je riječ o kreditnom tržištu, mnogima je poznato da uzimanje kredita može biti jedino isplativo rješenje u prevladavanju teškog financijskog razdoblja. Prilikom odabira kreditnog modela poznato je da su za sve korisnike od najveće važnosti osnovne karakteristike brzih kredita, odnosno uvjeti, brzina u odobrenju, kao i druge prednosti. Osim toga, pojednostavljen koncept kreditiranja svakako ima dosta važnu ulogu. Erste krediti se smatraju najboljom linijom kredita što zbog svoje praktičnosti, tako i zbog sjajnih online mogućnosti i veoma fleksibilnih uvjeta otplate.

Erste krediti – najlakši način do ispunjenja financijskih ciljeva

Često je svima potreban pristup većim financijskim sredstvima, bilo da je riječ o kratkoročnom financiranju, kupnji, plaćanju hitnih troškova, odlasku na putovanje i slično. Mogućnosti koje treba tada razmotriti uključuju fleksibilno kreditiranje koje imaju Erste krediti. Ukoliko imate dugoročne planove, razmislite o prilagođenim opcijama sadržanim u uslugama Erste krediti. Erste krediti sa izuzetno povoljnom uvjetima pružaju vam mogućnost da na mnogo lakši način planirate svoju financijsku budućnost.

Erste krediti – brz pristup kreditnim sredstvima

Kada imate financijske ciljeve prilagođena strategija je najvažnija u njihovom ispunjenju. Erste krediti olakšavaju pristup vašim financijskim ciljevima, na potpuno brz i jednostavan način. Uz uslugu Erste krediti odaberite opciju koja je prilagođena svim vašim financijskim potrebama. Erste krediti uključuju širok raspon kreditnih usluga, uz mogućnost online podnošenja zahtjeva za dodatnu uštedu vašeg vremena.

Erste krediti – rješenje kod neočekivanih troškova

U turbulentnim i kriznim vremenima nedostatak novčanih sredstava je postala uobičajena situacija kod mnogih ljudi. Međutim, ukoliko se dese nepredviđeni rashodi ili neočekivani troškovi neophodno je pronaći najbrži način za rješavanje ovih problema. Sa svim pogodnostima koje donose, Erste krediti su najlakši način da brzo dođete do financijskih sredstava. Erste krediti su prilagođeno i praktično rješenje.

Erste krediti – jednostavnost u podnošenju zahtjeva

Proces podnošenja zahtjeva za kredit je vrlo jednostavan i bez suvišne dokumentacije. Erste krediti su dostupni i putem interneta što također olakšava brz pristup apliciranju i praktičnosti u odobrenju sredstava. Erste krediti – odaberite najbolju ponudu Ako tražite savršeno kreditno rješenje, Erste krediti su kreirani prema vašim potrebama. Erste krediti omogućuju brz dolazak do hitnih financijskih sredstava, na potpuno jednostavan i pouzdan način.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (530 ocjena)

Home » Erste krediti