Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

ESIF mali zajmovi

ESIF mali zajmovi

ESIF mali zajmovi – za mikro, mala i srednja poduzeća

Svaki novi početak nikad nije jednostavan, to se oduvijek zna. ESIF mali zajmovi vam mogu pomoći pri svladavanju onih najtežih koraka u poslovanju, a to je upravo početak kada krećete od nule. Kako biste uspješno pokrenuli svoj posao, morate imati dobru financijsku pozadinu koja će vam pomoći u ostvarenju vaših ciljeva. No, nemaju svi dovoljno financijskih sredstava za pokretanje obrta. Upravo zato ESIF mali zajam vam može znatno pomoći pri realizaciji vaših poslovnih ideja. Mali zajmovi se daju kao potpora za mikro, male i srednje subjekte koji su dio malog gospodarstva.

ESIF mali zajmovi – za financiranje osnovnih i obrtnih sredstava

ESIF mali zajmovi su namijenjeni za kreditiranje mikro, malih i srednjih subjekata koji spadaju pod malo gospodarstvo. Mali zajmovi mogu pomoći obrtnicima u financiranju osnutka obrta i trgovačkog društva, u modernizaciji i proširenju već postojećeg poslovanja, u samozapošljavanju, te zadržavanju postojećih i povećanju broju novih radnih mjesta u njihovom obrtu. Namjena ESIF malih zajmova je za financiranje osnovnih i obrtničkih sredstava, bilo da se radi o materijalnoj ili nematerijalnoj imovini. Kada se odlučujete za ovaj zajam, bitno je da detaljno pročitate njihov pravilnik kako biste saznali da li ispunjavate njihove uvjete.

ESIF mali zajmovi – brzo odobrenje zajma

Prijava za ESIF mali zajmovi se vrši na više načina. Možete podnijeti svoj zahtjev preko pošte, emaila, putem njihovog sustava za online prijavu ili možete čak osobno kod njih predati svoj zahtjev. Adrese njihovih poslovnica možete vrlo jednostavno pronaći na internetu. Što se tiče dokumentacije koju trebati donijeti za prijavu, popis također lako pronađete na internetu. Posrednička agencija je veći dio poslovanja digitalizirala, kako bi se omogućilo lakše funkcioniranje za zaposlenike i korisnike. Nakon što ste uspješno obavili prijašnje korake pri prijavi za ESIF mali zajam, oni će vas pravovremeno obavijestiti o rješenju vašeg zahtjeva. U slučaju odobrenja, sljedeći koraci koji slijede su vam da morate otvoriti račun posebne namjene. Zatim sklapate ugovor, te u naposljetku se plasira zajam na vaš račun.

ESIF mali zajmovi – potpora obrtnicima

Da li vi imate neke poslovne ideje o kojima dugo već razmišljate, ali vas financije sputavaju na putu do njenog ostvarenja? ESIF mali zajmovi su idealna solucija za sve koji žele započeti svoj vlastiti, a nemaju dovoljno sredstava kako bi ih započeli svoje poslovanje. Zašto biste odbacili vaš snove o vlastitom poslu ako znate da je moguće? Zajmovi služe kao potpora za sve nove i postojeće obrtnike koji su dio malog gospodarstva. Mogu im pomoći prilikom osnivanja obrta, proširenja već postojećeg poslovanja te zadržavanju ili povećanju novih radnih mjesta. Stoga, ako ste se odlučili pokrenuti svoj vlastiti posao, a nemate dovoljno sredstava za to, onda vam je ESIF mali zajam odlična solucija.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (566 ocjena)

Home » ESIF mali zajmovi