Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Estera ulaganja

Estera ulaganja

Kreditno poslovanje danas je temelj svih velikih poslovnih i privatnih projekata, a malo tko se može pohvaliti količinom novca da mu ne treba ni u jednom trenutku kredit, pozajmica ili slično. Estera ulaganja, kraće Estera, je kreditna kuća iz grupe Sberbank koja je svojim poslovanje u Repulici Hrvatskoj izgradila reputaciju pouzdane i profesionalne kreditne kuće. Više od 6000 zadovoljnih klijenata u prvoj fazi razvoja dali su Estera ulaganja razlog da se brendiraju na bazi odličnog i profesionalnog poslovanja. Ulaženje u kredit nije mali korak, a tako veliki pothvat zahtjeva pouzdanog kreditora. Estera ulaganja u takvoj reputaciji prednjače.

Estera ulaganja – kreditna sposobnost

Određivanje kreditne sposobnosti obično predstavlja stres običnim građanima kojima je veliki kredit nužan. Estera ulaganja obavlja proceduru procjene kreditne sposobnosti profesionalnom metodom koji pohvaljuju mnogi financijski stručnjaci u Europi. Ocjenjivanje kreditne sposobnosti u nekim kreditnim kućama može biti neugodno iskustvo, a takvi klijenti smatrat će cijeli proces gubljenjem vremena pošto nisu dobili što su tražili. Estera ima najmanji postotak nezadovoljnih klijenata stoga se postavlja pitanje treba li se specijalizirati za takvu vrstu financijskog savjeta. Uz Estera ulaganja, shvatit će te i Vi zašto ih svi hvale.

Estera ulaganja – usluge financijskog savjeta

Estera ulaganja također se bave uslugom financijskog savjeta kako bi buduće klijente uputili u svijet financija. Osobito puno rade s mladim ljudima koji tek ulaze u financijske procese te im tako olakšavaju svijet kredita i financija. Financijska savjetovanja idu od općih informacija o kreditnom poslovanju, stanje europske i svjetske ekonomije, informiranje o tekućim promjenama u lokalnim kreditnim kućama i slično. Usluge financijskog savjetovanja Estera ulaganja prakticira od samih početaka, a također je dio razloga zašto su visoko plasirani na svim ljestvicama kreditnih kuća.

Estera ulaganja – suočavanje s COVID-19 i financijskom krizom

Kako se svijet u 2020. godini suočio s krizom koronavirusa, tako je i svijet financija doživio izazov. Stanje svjetske ekonomije naglo je postalo pesimistično radi reducirane ekonomske aktivnosti mjesecima, a cijeli sustav na koji smo navikli pokazao je svoje mane u ovakvom setingu. Estera ulaganja je suočavanje s krizom nastojala shvatiti realno i bez lažnih obećanja. Dok su neke nelicencirane kreditne kuće korona krizu vidjele kao potencijalni faktor uspjeha kroz razne prevare i malverzacije, Estera je svojim klijentima, naročito u departmanu financijskog savjetovanja, dala jasne naputke o realnom stanju stvari u tekućem vremenu. 2020. godina predstavlja izazove svim djelatnostima, a čak ni svemoguće banke i kreditne kuće nisu ostale netaknute ovom krizom.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (508 ocjena)

Home » Estera ulaganja