Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2021 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Eurokorekt grupa

Eurokorekt grupa

Financijski svijet pun je kreditnih kuća, licenciranih i nelicenciranih koje se na konkurentnom tržištu bore za svakog klijeta. Ponudama kredita svaka kuća nastoji primamiti što veći broj ljudi, a razvojem kapitalizma rast takvih kuća postaje eksponencijalan. Eurokorekt grupa također je jedna od kreditnih kuća koje traže povjerenje klijenata, no svojim ozbiljnim i profesionalnim pristupom u poslu nametnuli su se kao kreditna kuća za svakog. Eurokorekt grupa nudi različite usluge financijskog poslovanja uz korektan pristup u svakom koraku. U svijetu kad su malverzacije česte, Eurokorekt čak daje naputak svojim klijentima da im se jave ukoliko iz zove netko sumljiv u vezi naknada ili brojeva računa.

Eurokorekt grupa – povjerenje i savjesno poslovanje od prvog dana

Kada se Eurokorekt grupa upustila u posao u Hrvatskoj, od početaka je glavna politika tvrtke bila “povjerenje i savjesno poslovanje”. Takvom mantrom, Eurokorekt je kroz godine bilježio konstantan, ali i eksponencijalan rast u poslovanju. Kreditno poslovanje raslo je u generalnom smislu tokom zadnjeg perioda, a Eurokorekt grupa je uskočila u vlak za uspjeh. Sve je to, naravno, bilo moguće kada imate tvrtku koja posluje transparentno i pouzdano. Eurokorekt grupa licencirana je kreditna kuća od strane HNB-a i Ministarstva financija RH stoga ulaskom u suradnju s Eurokorektom ne riskirate financijske malverzacije. Povjerenje klijenata i odgovornost od strane Eurokorekt grupe donosi prednosti samoj tvrtki, stoga se klijentima savjetuje da koriste licencirane kreditore.

Eurokorekt grupa – krediti

Kreditna ponuda u Eurokorektu cilja različitu klijentelu. Pouzdani i brzi gotovinski krediti postali su hit od prvog dana izdavanja radi brze procedure i bez puno komplikacija. Krediti većeg kalibra dobro su došli klijentima većih apetita, a klijenti Eurokorekta redom su zadovoljni, neovisno o njihovom financijsko-socijalnom statusu. Demografija klijenata ne staje samo na razlikama u financijskoj moći klijenata: Eurokorekt se može pohvaliti suradnjom s mladima, ljudima tek gotovim sa studijem, no isto tako i starijim članovima naše zajednice.

Eurokorekt grupa – budućnost

Premda se budućnost mnogih kreditnih kuća dovodi u pitanju u vrijeme krize uzrokovane coronavirusom, Eurokorekt planira svoje buduće planove uskladiti s vremenom i izazovima koji su došli. Premda će cijeli svijet morati ići u rezerviranije planove, s manje rizika, financijski stručnjaci Eurokorekt grupe osmislili su već planove za budući period. Eurokorekt grupa nastoji svoje poslovanje uskladiti s izazovima vremena, a to mora biti glavna smjernica svakog posla u vremenima u kojima se nalazimo. Uz Eurokorekt, klijenti će ostati sigurni, a poslovanje će se i dalje nastaviti u novim uvjetima.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (538 ocjena)

Home » Eurokorekt grupa