Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum credit

Ferratum credit

Razvoj internet tehnologije i veća dostupnost kredita preko interneta zadnjih nekoliko godina ispunila su brojna očekivanja velikog broja ljudi. Internet pruža izvrsnu priliku da se pronađe raznovrsna kreditna ponuda i odabere ona financijska usluga koja se može dobiti po najpovoljnijim uvjetima. Financijski proizvodi u vidu internet kredita dizajnirani su za potrebe svih korisnika koji traže izlaz iz financijski problema  i na ovaj način žele doći do dodatnih sredstva za izmirenje većih troškova. U odnosu na druge ponude u sektoru kreditnih  usluga, Ferratum credit je najdostupniji proizvod koji se može pronaći. Postupak ispunjavanja online prijave pojednostavljen je na minimum, a novčana sredstva su na računu korisnika u roku od 15 minuta bez napuštanja kuće.

Ferratum credit online

Nekoliko zadnjih godina tržište potrošačkih kredita postalo je veoma dinamično i ujedno ohrabrujuće za sve korisnike koji se žele zadužiti van tradicionalnog bankarskog sektora. Kada je u pitanju brzo dobivanje financijskih sredstava, bez previše dokumentacije, najčešće se pribjegava online kreditima. Među najpopularnijim je Ferratum credit, posebno popularan i prikladan za korisnike koji žele brz dolazak do gotovine. Ferratum credit je vrlo popularan financijskih proizvod na hrvatskom tržištu, jer omogućava građanima koji se ne žele zadužiti kod banke da dođu do dodatne gotovine na brz i prikladan način.

Prednosti Ferratum credita

U oblasti online kredita, Ferratum banka omogućavaju klijentima dolazak do povoljnog financiranja, uz fleksibilne i transparentne uvjete. Ferratum credit je savršeno financijsko rješenje za ljude kojima je potrebna brza gotovina, bez napuštanja doma. Da bi ste iskoristili prednost koju nudi Ferratum credit, potreban vam je samo mobilni telefon, važeći tekući račun i lična karta. Online Ferratum credit je transparentan,  odobrava se na temelju jasnih uvjeta, pri čemu nema skrivenih ili dodatnih troškova. Postupak prijave i pozajmljivanja je također veoma jednostavan i potpuno siguran.

Do gotovine istog dana uz Ferratum credit

Brzina i praktičnost realizacije su među najvažnijim kriterijima pogotovo kada nam je novac potreban istog dana. U tom pogledu, online Ferratum credit spada u najprikladniju opciju koja se može pronaći na aktualnom kreditnom tržištu. Ferratum credit postao je sinonim za lako dostupan oblik financiranja koji osigurava manji iznos novca uz minimalne formalnosti. Za razliku od visokih kriterijatradicionalnih banki, Ferratum ima znatno niže zahtjeve, što za klijente znači više slobode prilikom odabira financiranja i lakši dolazak do gotovine. Na raspolaganju su Ferratum crediti od 75 EUR do 4000 EUR, s otplatom do 18 mjeseci, što ih čini vrlo fleksibilnom opcijom u smislu procedure otplatnog plana. U tom pogledu, Ferratum credit pruža izvrsnu financijsku potporu, budući da su uvjeti znatno niži nego kod tradicionalnog modela bankarskih zajmova.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (285 ocjena)

Home » Ferratum credit