Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum jamstvo

Ferratum jamstvo

Ferratum je danas sinonim za pouzdanog kreditnog partnera, a tu su reputaciju izgradili tokom godina poslovanja u Hrvatskoj. Kako danas sve više ljudi svoje kredite podiže u Ferratumu, tako je i Ferratum jamstvo postalo traženo. Jamstva nikad nisu laka za sklopiti, a za one koji nemaju bogatog kuma ili dalekog rođaka koji može uskočiti, ponekad mogu biti i prepreka za podizanje kredita. U trenutnoj ekonomiji naći jamca nije lak posao, no srećom, Ferratum jamstvo možete osigurati i kod nas. Jednostavno se javite i smatrajte pitanje jamca riješenim, a Vaš kredit može konačno biti finaliziran.

Ferratum jamstvo – krediti od životne važnosti

Podizanje kredita postao je normativ u modernom društvu, a kada si želimo priskrbiti nešto dugoročno, obično moramo posezati za kreditima. Takvo stanje pamtimo već dobar dio prošlog stoljeća, a danas je situacija i dalje ista. Za svaki ozbiljan plan, bio on poslovan ili privatan, dodatni kapital bit će od presudne važnosti. Najviše se to vidi kod kupovine nekretnina, gdje velika većina nas nije u stanju kupiti ju bez kredita. Zato se Ferratum krediti i Ferratum jamstvo pokazuju kao logično rješenje kako biste napokon uselili u vlastiti stan ili kuću. Ne oklijevajte u vezi Vaših planova i podignite toliko važan kredit, a za jamstvo se ne morate brinuti.

Ferratum jamstvo – ne trebate potezati nikoga za rukav

Kad je u pitanju Ferratum jamstvo, to obično iziskuje od nas traženje usluge od nekog dobrog prijatelja ili rođaka. Takva usluga se zasigurno cijeni, no nekad nismo u poziciji dovoditi se u takve situacije. Ukoliko ne želite tražiti za uslugu jamstva uokolo, možete riješiti Ferratum jamstvo i našim posredstvom te savjesno ući u kredit, bez pomoći drugih. Ukoliko ste navikli u životu ostvarivati svoje ciljeve samostalno, onda će Vam i ova usluga jamstva to dodatno potvrditi.

Ferratum jamstvo – neka jamstvo ne bude prepreka

Jamstvo za kredit može zaustaviti proceduru preuzimanja kredita, a ta pauza ponekad zna i potrajati. Kako je poznato da su krediti potrebni odmah, odnosno što prije, takve pauze mogu se negativno odraziti na naše planove, stoga je mudro pitanje jamstva riješiti što brže i lakše. Uz našu uslugu jamstva, Vaš kredit neće doživjeti bilo kakve periode pauze, a moći ćete uživati u kreditima u najkraćem roku. Odlučite se riješiti jamstvo ekspresno i ne čekajte da Vam padne s neba. Uz naše usluge jamstva, svatko će moći mirne glave nastaviti svoje kreditno poslovanje i nastaviti s realizacijom svojih financijskih planova. Ferratum jamstvo samo je korak prema tome.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (525 ocjena)

Home » Ferratum jamstvo