Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kontakt broj

Ferratum kontakt broj

Ferratumova korespondencija sa klijentima poznata je kao profesionalna usluga banke kako bi se komunikacija obavljala brzo i učinkovito. Informiranost prije davanja zahtjeva za kredit svakako je mudra odluka, a klijenti se žele što bolje informirati prije nego se odluče za kredit. Ferratum kontakt broj omogućit će klijentima brz pristup informacija što se tiče ponude kredita, riješit će se brzo upiti i nedoumice, a službenici Ferratuma dobro su upoznati s kakvim se problemima klijenti suočavaju iz svog dugog iskustva rada u financijskoj djelatnosti. Ferratum kontakt broj dostupan je svaki dan od 0 do 24 stoga kad god trebate dodatne informacije, imate pravo konzultirati se s bankom.

Ferratum kontakt broj – komunikacija online

Online komunikacija svakako je najvažnija kad je u pitanju odnos banke i klijenta. Kako je Ferratum kontakt broj dostupan svakog dana, klijenti mogu brzo doći do željenih informacija u vezi s njihovim kreditima, zaduženjima ili nečemu trećem. Kontakti u Ferratumu ne naplaćuju se, stoga možete uvijek zvati kad imate problem. Informiranost je bitna kod kupovine biločega, a kod kredita može biti samo još bitnija. Dobro se upoznajte s uvjetima pod kojima planirate podići kredit – u 21. stoljeću to je lakše nego ikad prije.

Ferratum kontakt broj – komunikacija u 2020. godini

Pandemija globalnih razmjera natjerala nas je da sve više poslovanja i zadataka obavljamo digitalnim putem. Reduciranje društvenih kontakata jedan je od glavnih postulata trenutne borbe s koronavirusom, a građani diljem svijeta traže se da što više stvari obavljaju beskontaktno. Tako vrijedi iza svijet kredita gdje se većina komunikacija sada vodi preko telefona i mailova, a ne razgovora oči u oči s osobnim bankarima i službenicima u poslovnici. Ferratum kontakt broj poslužit će Vam kako biste se uključili u borbu protiv širenja zaraze. Obavite sve što trebate od doma, ne izlazite van više radi trivijalnih bankarskih obveza.

Ferratum kontakt broj – prisutni svaki dan!

Poslovanje Ferratuma naraslo je ponajviše radi dobre poslovne etike i imidžu ažurne banke. Ferratum nastoji konkurirati glavnim bankarskim krugovima u Hrvatskoj, a to će postići samo transparentnim i pouzdanim poslovanjem. Iskusite kako je surađivati s Ferratumom. Pristutni svaki dan – Ferratum kontakt broj omogućit će Vam informiranje o željenim temama kad god to želite. Bilo da ste doma ili negdje van grada, uvijek Vam je na raspolaganju Ferratum. Odlučite se za taj kredit već danas, a za sve nedoumice ispitajte sve što Vas zanima! Ferratum banka Vam je na raspolaganju u bilo koje doba dana ili noći.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (402 ocjena)

Home » Ferratum kontakt broj