Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hpb Sisak

Hpb Sisak

HPB spada u vodeću regionalnu banku i jedna je od najboljih na postojećem tržištu s velikim brojem klijenata. U nastojanju da povećamo pristupačnost svojih usluga, od sada uz novu poslovnicu HPB Sisak dobijete sveobuhvatan spektar usluga bankarstva kako bi ispunili sve financijske potrebe, kroz korporativno i poslovno bankarstvo.

HPB Sisak – imamo najbolja financijska rješenja

Život je pun nepredviđenih prometna i bez obzira na to gdje vas život vodi, HPB Sisak je tu da vas podrži svojim financijskim uslugama i proizvodima kao značajnim resursom. Naše usluge osmišljene su kako bi vam pomogle da bolje organizirate svoj financijski život, izbjegnete stres i uživate u svim pogodnostima. Naši stručnjaci iz oblasti financijskih usluga su tu za vas i rješavanje specifičnih financijskih potreba, bez obzira na fazu života u kojoj se nalazite.

Kakve usluge nudi HPB Sisak?

HPB Sisak nudi širok spektar usluga prilagođenih različitim skupina korisnika, počev od studentskih do onih koji se odnose za uštedu u penziji. Pružamo potrošačke kredite, stambene kredite, hipotekarne kredite, kreditne kartice, kao i mogućnost prijenosa sredstava. Da bismo ispunili sve zahtjeve svojih klijenata osigurali smo najvišu kvalitetu u pružanju usluga zbog čega se svrstavamo među najbolje na tržištu.

Posvećeni smo inovativnim rješenjima koja su oblikovana tako da odgovaraju svim vašim potrebama što osigurava pouzdan i siguran način do najbolje usluge. HPB Sisak uključuje sljedeće usluge:

Tekući računi -nudimo uslugu standardnih računa za sve klijente, mlade i studente.

HPB Sisak zajmovi – dostupni su kratkoročni i dugoročni zajmovi.

HPB hipotekarni krediti – nudimo hipotekarne kredite svim klijentima s pojednostavljenim kriterijima i uvjetima.

Mobilno bankarstvo – uz niz inovativnih i poboljšanih rješenja nudimo svim klijentima pristup računima i obavljanje plaćanja putem mobilnog telefona.

Internet bankarstvo – HPB Sisak osigurao je dolazak do praktične usluge internet bankarstva sa kojom se jednostavnije mogu izvršiti usluge apliciranja za kredite, pozajmice i zajmove.

HPB Sisak – pouzdano, brzo i sigurno

Uz dobru poslovnu praksu, nove tehnologije i inovativna rješenja HPB Sisak pomaže da rješite sve financijske izazove i dođete do prilagođenijih opcija. Spadamo u vodeće pružatelje usluga u oblasti kredita i zajmova. Kvaliteta naših usluga i odgovorno poslovanje doprinijelo da uvijek imate dostupne i pouzdane opcije financijskih proizvoda koji vam stoje na raspolaganju 24 časa dnevno, svakog dana u mjesecu. Zalažemo se za dobru poslovnu praksu i inovativnu tehnologiju zajedno sa implementiranjem novih ideja kako bismo vam pomogli kod različitih financijskih izazova. Cilj nam je pomoći svim klijentima da dobiju maksimum iz naših proizvoda kroz pružanje profesionalne, brze i jednostavne usluge.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (536 ocjena)

Home » Hpb Sisak