Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

HPB Split

HPB Split

Logično je da je HPB otvorio mrežu svojih poslovnica i bankomata u jednom tako velikom gradu kao što je Split. Grad je pun kao košnica i van sezone, a u sezoni se broj ljudi utrostruči. Zato HPB Split ima puno svojih korisnika i klijenata i onih stalnih, kao i onih gostujućih. Sve naše poslovnice rade punom parom, naravno po utvrđenom radnom vremenu koje je uvijek na vidnom mjestu, na ulazu u vašu HPB poslovnici. Radno vrijeme uvijek možete provjeriti i online, na našim službenim wen stranicama. Dakle, ako je vaša banka HPB, bili vi građani Splita ili gosti u Splitu, HPB Split vam može pružiti sve vrste bankarskih usluga koje trebate.

Internet bankarstvo – HPB Split

Sve usluge koje su dostupne u HPB-u u drugim gradovima pruža i HPB Split, uključujući i Internet bankarstvo. Naravno, Internet bankarstvo je najkomotniji i najsigurniji način korištenja bankarskih usluga. Možete provoditi neograničeno puno vremena u svojoj kući za odmor u Splitu i u svako doba sa svog laptopa plaćati sve redovne račune u svom domicilnom gradu. Možete prebacivati novac s jednog računa na drugi, a na isti način plaćate i sve račune vezane za vašu kuću za odmor u kojoj se upravo ugodno odmarate. HPB Split vam sugerira da svakako ugovorite opciju Internet bankarstva. Internet bankarstvo vas oslobađa provizija na sve uplate, a štedi vaše vrijeme, ne morate nikuda ići.

Mreža bankomata – HPB Split

Mreža bankomata, kao i mreža poslovnica  HPB Split strateški su raspoređene, tako da HPB usluge budu dostupne na što više mjesta. Kad trebate gotovinu, ne morate nigdje stajati u redu, na našim bankomatima najbrže dolazite do gotovine i to bez provizije, ako je HPB Split vaša matična banka. Zato ima smisla informirati se o mreži naši bankomata, odrediti koji vam je najbliži da bi što manje vremena gubili, kada hitno trebate gotovinu. Ne plaćajte skupe provizije na bankomatima drugih banaka, radije napravite par koraka više do bankomata svoje matične banke, HPB Split. Ne rasipajte svoj vlastiti novac nepromišljeno, ako ste naš klijent, koristite naše bankomate.

Podrška korisnicima – HPB Split

Korisnička podrška je vrlo važna svim našim klijentima i korisnicima HPB usluga i HPB Split tu nije iznimka. Bez obzira na to kakv problem ili možda nesporazum vas muči uvijek možete poslati upit. Također možete se informirati o uslugama i paketima usluga za građane ili za poslovne i pravne subjekte. Svi korisnički kontakti na jednom web mjestu i sve možete obaviti online ili telefonom. HPB Split vam pruža sve potrebne informacije besplatno.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (566 ocjena)

Home » HPB Split