Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Imex banka krediti

Imex banka krediti

Kad ste u situaciji da brzo trebate gotovinu, kredit je svakako najbrži i najkraći put do novca kojega hitno trebate. Bez obzira na to za što trebate novac, imex banka krediti će vam ponuditi najbolju i najpovoljniju opciju. Vi ćete planirano riješiti čim dobijete kredit, a mi ćemo imati još jednog zadovoljnog klijenta. Sretni su oni koji lako i brzo dođu do željenog rješenja, a imex banka krediti vam upravo to omogućavaju. Da zatraženi novac što brže i što kraćim putem dođe do vas. Zato nas kontaktirajte već danas, nemojte gubiti vrijeme. Što prije zatražite kredit, više vremena vam ostaje za realizaciju vaših planova.

Trebate brzu gotovinu – imex banka krediti

Najteže je kad vas stisnu rokovi i dođete do točke kada vas spašava samo brza gotovina. Prijatelji i rodbina su vas odbili, na drugim mjestima nailazite na prepreke druge vrste i sad ste već na mukama. Ne brinite, imex banka krediti može skratiti vaše muke i brzo vam pribaviti novac koji će vam pomoći da riješite svoju goruću situaciju. Ne gubite vrijeme, što nas prije kontaktirate, prije će novac biti u vapim rukama, jer imex banka krediti rade brzo, čisto i bez dodatnog kompliciranja, suvišne papirologije i spore birokracije. U teškim vremenima mi smo spas za vas i novac će zaista brzo biti u vašim rukama.

Najbrži spas od blokada – imex banka krediti

Nad glavom vam visi blokada. Svaki dan odgode je za vas kupovanje vremena. Sve ste pokušali i više se nemate kuda okrenuti i ne znate  kome se obratiti. Mi vam možemo pomoći da zaustavite blokadu, mi smo imex banka krediti. Kontaktirajte nas, naći ćemo način i brzi novac da stopirate ovrhu. Pomozite sami sebi, zatražite brzu gotovinu, mi ćemo je osigurati i pomoći vam. Svi naši klijenti znaju da djelujemo ekspresno i ime imex banka krediti obećava brzo rješenje. I ne brinite, pomogli smo mnogima, pa ćemo pomoći i vama. Izaberite brzo rješenje, izaberite imex banka krediti.

Vi imate problem, mi imamo rješenje – imex banka krediti

Većina ljudi ima puno problema, ali sito tako većini teško padaju upravo novčani probleme. Ako će rješavanje novčanog problema riješiti i većinu vaših ostalih problema, onda je vrijeme da nešto poduzmete. Iznesite svoj zahtjev, a imex banka krediti će vam pomoći naći najoptimalnije rješenje. Upravo mi smo rješenje za vaše probleme. Budite na svojoj strani, poduzmite nešto. Kontaktirajte nas što prije, a imex banka krediti će učiniti sve da vam olakša život i riješi vas pritiska pod kojim živite. Mi smo vaši prijatelji u nevolji.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (277 ocjena)

Home » Imex banka krediti