Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kalkulator kredita PBZ

Kalkulator kredita PBZ

Ako se spremate zatražiti kredit, bez obzira o kojoj vrsti kredita se radi, na web stranicama vam je na raspolaganju Kalkulator kredita PBZ. Možete napraviti ogledne izračune za različite iznose kredita, pa ćete lakše izabrati kredit koji najviše odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Možete izračunati mjesečne rate kredita otplate za različite opcije kreditiranja, možete izračunati kamate po kreditu, i iznos novca koji ćete dobiti na ruke. Tako sami možete odrediti, da li izabrati dugoročni ili kratkoročni kredit, koju ratu otplate sa svojim redovnim primanjima možete podnijeti, te koliko kamata će vas to koštati.

Univerzalni kalkulator – Kalkulator kredita PBZ

Univerzalni kalkulator je jednostavan za korištenje, samo slijedite korak za korakom dodavanjem podataka koje vas kalkulator traži. Ako računate ratu za stambeni kredit, računajte na broj godina koje ste predvidjeli za takav kredit. Ako trebate kratkoročni gotovinski kredit, unosite podatke za 12, 24 ili 36 rata, koliko vremena ste spremni otplaćivati kredit. Kalkulator kredita PBZ je dostupan svim korisnicima, tako da svi mogu napraviti više oglednih izračuna za različite iznose, izabrati najpovoljniju opciju i svom bankarskom savjetniku doći već pripremljeni. Ogledni izračuni vam pomažu da se lakše odlučite za vrstu kredita koji najviše odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Izračunajte kamate – Kalkulator kredita PBZ

Kada izračunate kamate po iznosu kredita koji se spremate zatražiti, znat ćete koliko vam je takav kredit prihvatljiv. Kalkulator kredita PBZ pomaže da se lakše odlučite i izaberete za vas najpovoljniju vrstu kredita. Takvi ogledni izračuni koje ćete napraviti u miru svog doma, na svom laptopu šparaju vaše vrijeme, a i vrijeme vašeg bankarskog savjetnika kada dođete na ugovaranje vašeg kredita. Dolazite s već jasnom predodžbom i sve se ubrzava, a vrijeme od predaje zahtjeva za kredit do odobrenja, realizacije i isplate kredita bitno se skraćuje.

Koliko ćete dobiti na ruke? – Kalkulator kredita PBZ

Kalkulator će vam točno izračunati iznos koji ćete dobiti na ruke i pokazat će vam na koja davanja će otići razlika od odobrenog iznosa. Korisno je znati s koliko novca ćete na kraju raspolagati i hoće li to biti dovoljno za potrebe i namjene za koje ste kredit i tražili. Zato preporučujemo svima da isprobaju Kalkulator kredita PBZ, naprave ogledne izračune, jer ćete unaprijed znati ukupne kamate, iznos interkalarne kamate, visinu mjesečne rate za otplatu, koliko ćete dobiti na ruke, a koliko ukupno vratiti. Sve su to prevažne informacije i dobro ih je izračunati prije nego predate zahtjev za kredit, jer onda nema neugodnih iznenađenja.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (553 ocjena)

Home » Kalkulator kredita PBZ