Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit apn

Što je Kredit apn i kako ga dobiti?

Kredit apn je vrsta kredita namijenjena za kupnju nekretnine. Naziv dolazi od Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) koja je osnovana s ciljem poticanja stanogradnje u Hrvatskoj. Kredit apn može se dobiti od banaka koje su partneri APN-a, a uvjeti kredita su prilagođeni potrebama građana koji žele kupiti svoj prvi stan ili kuću.

Da bi se dobio financijsku podršku za stanovanje, potrebno je ispunjavati određene zahtjeve.

Prvo, potrebno je biti državljanin Republike Hrvatske ili stranac s prebivalištem u Hrvatskoj. Također, potrebno je biti punoljetan te imati redovita primanja koja su dovoljna za otplatu kredita. Moguće je dobiti kredit za kupnju stana ili kuće namijenjene stalnom stanovanju, ali ne za nekretnine namijenjene turističkim svrhama.

Prednosti kredita apn su brojne. Prvo, kamatna stopa je niža nego kod drugih vrsta kredita za nekretnine.

Također, APN daje subvenciju koja smanjuje ukupni iznos kredita. Dodatno, postoje mogućnosti za dobivanje kredita za kupnju nekretnine s manjim iznosom vlastitog ulaganja, što je od velike pomoći za mlade obitelji koje nemaju dovoljno novca ušteđenog za kupnju vlastitog doma.

Međutim, postoje i nedostaci kredita apn. Prvo, moguće je dobiti kredit za kupnju nekretnine namijenjene stalnom stanovanju, ali ne za nekretninu koja će se koristiti u turističke svrhe.

Dodatno, kredit za stambenu izgradnju može se dobiti samo za nekretnine koje su u posjedu pojedinaca, a ne za nekretnine koje posjeduju tvrtke ili druge pravne osobe.

Da bi se usporedile ponude za subvencionirani stambeni kredit putem APN-a i odabrala najbolja opcija, potrebno je istražiti uvjete kredita kod različitih banaka koje surađuju s APN-om. Potrebno je usporediti kamatne stope, visinu subvencije koju daje APN, minimalni iznos vlastitog učešća te druge uvjete kredita. Također, potrebno je provjeriti koliko brzo se kredit može odobriti te koliko je složen postupak odobrenja kredita. Važno je odabrati banku koja nudi najbolje uvjete kredita apn i koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Prednosti i nedostaci Kredita apn

Kredit apn ima svoje prednosti, ali isto tako postoje i neke nedostatke koji bi trebali biti uzeti u obzir prije donošenja odluke o uzimanju ovog kredita. Jedna od najvećih prednosti kredita apn je niža kamatna stopa u usporedbi s drugim vrstama kredita za nekretnine. To znači da će ukupni troškovi kredita biti niži, što je velika prednost za one koji žele kupiti svoj prvi dom.

Druga velika prednost kredita apn je subvencija koju daje APN, a koja smanjuje ukupni iznos kredita.

Ovo je velika pomoć za one koji nemaju dovoljno novca ušteđenog za kupnju vlastitog doma. Također, postoji mogućnost dobivanja kredita za kupnju nekretnine s manjim iznosom vlastitog ulaganja. Ovo je od velike pomoći za mlade obitelji koje nemaju dovoljno novca za kupnju vlastitog doma.

Međutim, postoje i neki nedostaci kredita apn.

Prvo, kredit se može dobiti samo za nekretnine namijenjene stalnom stanovanju, a ne za nekretnine namijenjene turističkim svrhama. Ovo može biti problem za one koji žele kupiti nekretninu koju planiraju iznajmljivati ​​turistima. Također, kredit se može dobiti samo za nekretnine koje su u posjedu pojedinaca, a ne za nekretnine koje posjeduju tvrtke ili druge pravne osobe.

Jedan od nedostataka kredita apn je i to što postoji minimalni iznos vlastitog učešća.

Ovo može biti problem za one koji nemaju dovoljno novca ušteđenog za kupnju vlastitog doma. Također, postupak odobrenja kredita može biti složen i dugotrajan, što može odbiti neke potencijalne korisnike.

Uz to, važno je napomenuti da postoje i određeni uvjeti koje je potrebno ispuniti kako bi se dobio kredit apn. Potrebno je biti državljanin Republike Hrvatske ili stranac s prebivalištem u Hrvatskoj, biti punoljetan te imati redovita primanja koja su dovoljna za otplatu kredita.

U konačnici, prije donošenja odluke o uzimanju kredita apn, potrebno je pažljivo razmotriti sve prednosti i nedostatke te usporediti ponude različitih banaka koje surađuju s APN-om. Važno je odabrati banku koja nudi najbolje uvjete kredita apn i koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Kako usporediti ponude za Kredit apn i odabrati najbolju opciju?

Pri odabiru najbolje opcije za kredit apn, važno je usporediti ponude različitih banaka koje surađuju s APN-om. Uspoređivanje ponuda može biti izazovno, jer uvjeti kredita mogu biti različiti u svakoj banci. Međutim, postoje neki ključni čimbenici koje treba uzeti u obzir pri usporedbi ponuda.

Jedan od najvažnijih čimbenika koje treba uzeti u obzir pri usporedbi ponuda je kamatna stopa.

Kamatna stopa može biti fiksna ili varijabilna, a razlika u kamatnoj stopi može biti značajna. Važno je provjeriti koja je kamatna stopa koju nudi svaka banka i koliko će ukupni troškovi kredita biti u različitim scenarijima.

Drugi važan čimbenik koji treba uzeti u obzir pri usporedbi ponuda kredita apn je visina subvencije koju daje APN. Subvencija može značajno smanjiti ukupni iznos kredita, što je velika prednost za one koji nemaju dovoljno novca ušteđenog za kupnju vlastitog doma.

Važno je provjeriti koliko APN subvencionira kredit u svakoj banci i koliko će to utjecati na ukupni iznos kredita.

Treći važan čimbenik koji treba uzeti u obzir pri usporedbi ponuda kredita apn je minimalni iznos vlastitog učešća. Ovo je iznos koji korisnik mora uložiti u kupnju nekretnine, a može biti različit u različitim bankama. Važno je provjeriti koliko je minimalni iznos vlastitog učešća u svakoj banci i koliko korisnik mora uložiti u kupnju nekretnine.

Konačno, važno je provjeriti koliko je brzo moguće dobiti kredit i koliko je složen postupak odobrenja kredita.

Ovo može biti važno za one koji žele kupiti nekretninu u kratkom roku. Važno je provjeriti koliko je brzo moguće dobiti kredit u svakoj banci i koliko je složen postupak odobrenja kredita.

U konačnici, odabir najbolje opcije za kredit apn ovisi o individualnim potrebama i financijskim mogućnostima korisnika. Važno je pažljivo usporediti ponude različitih banaka koje surađuju s APN-om i odabrati onu koja najbolje odgovara potrebama korisnika.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (383 ocjena)

Home » Kredit apn