Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit automobil

Kredit automobil – što trebate znati prije nego što se odlučite za njega

Kredit automobil je vrsta kredita koja vam omogućuje da kupite automobil, a da ne morate odjednom platiti punu cijenu. Kao i kod svakog kredita, postoji nekoliko stvari koje trebate znati prije nego što se odlučite za kredit automobil.

Prvo i najvažnije, trebate biti svjesni da financiranje kupovine automobila nije bez naknade.

Uz cijenu automobila, morat ćete platiti i kamate i naknade koje vam mogu dodatno povećati ukupni trošak kredita. Prije nego što se odlučite za financiranje automobila, trebate pažljivo razmotriti svoje financijske mogućnosti i procijeniti koliko možete izdvojiti za mjesečnu otplatu.

Drugo, trebate znati da postoje različite vrste kredita automobil, a svaka ima svoje prednosti i nedostatke. Na primjer, postoje krediti s fiksnom kamatnom stopom koji vam omogućuju da znate koliko ćete platiti mjesečno tijekom cijelog trajanja kredita.

S druge strane, postoje i krediti s varijabilnom kamatnom stopom koji vam omogućuju da iskoristite niže kamatne stope, ali se kamatna stopa može mijenjati tijekom trajanja kredita.

Prije donošenja odluke o kreditu za kupnju automobila, važno je provjeriti svoj kreditni rejting. Vaš kreditni rejting određuje koliko ste kreditno sposobni i utječe na kamatnu stopu koju ćete dobiti na kredit.

Ukoliko imate lošu kreditnu povijest, moguće je da će vam biti dodijeljena veća kamatna stopa ili da nećete biti odobreni za financiranje automobila.

Četvrto, razmotrite koliko dugo želite otplaćivati financiranje za vaše vozilo. Što duže trajanje kredita, to će vam mjesečna rata biti niža, ali ćete na kraju platiti više kamata. Ako imate mogućnosti plaćati veću mjesečnu ratu, preporučujemo da što prije otplatite kredit za vaše vozilo.

Ukratko, kredit automobil može biti korisna opcija ako želite kupiti automobil, ali morate biti svjesni svih troškova i uvjeta kredita prije nego što se odlučite za njega. Razmislite o svojim financijskim mogućnostima, kreditnom rejtingu i trajanju kredita prije nego što donesete konačnu odluku.

Kako odabrati najbolji kredit automobil za svoje potrebe

Kada se odlučite za kredit automobil, važno je odabrati najbolju opciju koja odgovara vašim potrebama i financijskim mogućnostima. Postoje neke stvari koje trebate uzeti u obzir pri odabiru najboljeg kredita za kupnju automobila.

Prvo, provjerite kamatne stope različitih kreditnih ponuda. Kamatna stopa je važan faktor jer utječe na ukupni trošak kredita. Najbolje je usporediti kamatne stope različitih kredita kako biste pronašli najbolju ponudu za vas.

Također, imajte na umu da kamatne stope mogu varirati ovisno o vašem kreditnom rejtingu i trajanju kredita.

Drugo, provjerite uvjete kredita. Neki krediti automobil imaju skrivene naknade ili ograničenja koja mogu utjecati na ukupni trošak kredita. Uvjerite se da pažljivo pročitate sve uvjete kredita i da razumijete sve naknade i troškove koji su uključeni. Ako vam nešto nije jasno, pitajte svog kreditnog savjetnika ili bankara.

Treće, razmotrite trajanje kredita.

Kao što smo spomenuli u prethodnom odlomku, trajanje kredita utječe na ukupni trošak kredita. Ako želite da vam mjesečna rata bude što niža, možete odabrati duže trajanje kredita. Međutim, imajte na umu da će duže trajanje kredita značiti da ćete na kraju platiti više kamata.

Četvrto, provjerite mogućnosti za predbilježbu. Ako ste zainteresirani za određeni automobil, provjerite ima li prodavač opciju predbilježbe.

Predbilježba vam može omogućiti da dobijete bolju kamatnu stopu ili druge pogodnosti na kreditu. Također, možete se osigurati da ćete dobiti automobil koji želite kada stigne u prodajni salon.

Ukratko, odabir najboljeg kredita automobil ovisi o vašim financijskim mogućnostima i potrebama. Usporedite kamatne stope, uvjete kredita i trajanje kredita kako biste pronašli najbolju opciju za vas. Također, provjerite mogućnosti za predbilježbu ako ste zainteresirani za određeni automobil.

Kako uspješno otplatiti kredit automobil i izbjeći dugoročne financijske probleme

Kada se odlučite za kredit automobil, važno je osigurati da ga uspješno otplatite kako biste izbjegli dugoročne financijske probleme. Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste osigurali uspješnu otplatu kredita automobil.

Prvo, važno je da pažljivo razmotrite svoje financijske mogućnosti prije nego što se odlučite za kredit automobil. Provjerite koliko novca možete izdvojiti za mjesečnu otplatu kredita i uvjerite se da vam ta mjesečna rata neće predstavljati preveliki teret.

Ako imate poteškoća s plaćanjem mjesečne rate, možete se naći u financijskim problemima, a vaš kreditni rejting može biti oštećen.

Drugo, pokušajte platiti što veći iznos predujma prilikom kupnje automobila. To će smanjiti ukupni iznos kredita i smanjiti vašu mjesečnu ratu. Također, ako platite veći predujam, vjerojatno ćete dobiti bolju kamatnu stopu na kredit.

Treće, pokušajte izvršiti uplatu za automobilsku kreditu prije nego što istekne rok otplate.

Ako imate dodatni novac, možete ga koristiti za plaćanje kredita prije roka otplate. To će vam omogućiti da uštedite na kamatama i da se oslobodite duga ranije nego što je predviđeno. Međutim, prije nego što odlučite otplatiti kredit prije roka, provjerite ima li vaš kredit dodatne naknade za prijevremenu otplatu.

Četvrto, uvjerite se da redovito plaćate mjesečne rate kredita.

Ako propustite nekoliko rata, možete se naći u financijskim problemima i vaš kreditni rejting može biti oštećen. Ako imate poteškoća s plaćanjem mjesečne rate, razgovarajte sa svojim kreditnim savjetnikom ili bankarom kako biste pronašli rješenje koje će vam pomoći da otplatite kredit.

Ukratko, uspješna otplata kredita automobil ovisi o vašim financijskim mogućnostima i disciplini u plaćanju mjesečnih rata. Prije nego što se odlučite za financiranje automobila, pažljivo razmotrite svoje financijske mogućnosti, pokušajte platiti što veći iznos predujma, te redovito plaćajte mjesečne rate kako biste izbjegli dugoročne financijske probleme.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (599 ocjena)

Home » Kredit automobil