Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za obrazovanje

Kredit za obrazovanje

Iako je u Hrvatskoj besplatno školovanje zagarantirano svima, ono ipak za sobom povlači cijeli niz skrivenih troškova. Knjige, školski materijal, raznorazni izleti, putovanja i tečajevi ostavljaju traga na kućnom budžetu. Prosječni trošak za opremanje školaraca košta između 200 eura do 400 eura pa ne čudi stoga nimalo što se roditelji pribojavaju početka školske godine. Ništa lakše nije ni u srednjoj školi, a kamo li na fakultetu.

Studiranje uz potporu ministarstva ograničeno je po fakultetima, dok svi ostali studiraju o vlastitom trošku. Samo školarine mogu doseći do 1500 eura, a troškovi smještaja posljednjih su se godina u većim gradovima Lijepe naše digli u nebeske visine. Iznajmljivanje stana postalo je toliko skup sport da roditelji to nisu u mogućnosti popratiti. Ne iznenađuje činjenica da raste potražnja za kreditima za obrazovanje.

Kredit za obrazovanje: Što sve iziskuju banke?

Banke u svojoj ponudi imaju cijeli spektar kredita za obrazovanje namijenjenih svima onima koji žele pokriti školarine, troškove smještaja, platiti privatni tečaj, upisati autoškolu ili pak što bezbolnije „izgurati“ studijsku godinu u inozemstvu. Takav je kredit za obrazovanje namjenski s djelomičnom mogućnošću realizacije u gotovini. Izdaju se na kraći vremenski rok s time da je moguće dogovoriti i poček za otplatu.

Odobravaju se na temelju kreditne sposobnosti što znači ako je student nema, za njega treba jamčiti roditelj ili supružnik. Samim time provjeravaju se primanja, zaduženja, statusi jamaca ili sudužnika pa čak i poslodavac. Puno birokracije za nešto što bi trebalo biti brzo i jednostavno. Pa ne čudi da je potrebno i dulje vremena da novac sjedne na račun.

Kredit za obrazovanje ili nenamjenski krediti: Koja je bolja opcija?

Kreditne kuće u svojoj ponudi imaju nenamjenske kredite s kratkim rokom otplate idealne za plaćanje troškova obrazovanja. Nije riječ o klasičnim kreditima za obrazovanje, ali se mogu iskoristiti za istu namjenu. Dostupni su online putem uz najosnovnije dokumente koje svatko od nas ima u svom novčaniku, a to su osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Odobrenje se temelji na redovnim primanjima i urednom podmirenju dugova, a ne na izračunu kreditne sposobnosti. Cijeli proces je maksimalno pojednostavljen.

Uza sve to krediti su dostupni online putem. Što znači da ih studenti mogu zatražiti u pauzu između predavanja, tijekom vožnje tramvajem ili na kavi s prijateljem. Brzo i jednostavno – bez dugih redova i čekanja u poslovnicama. Po odobrenju kredita novac sjeda na račun već isti dan, u svega nekoliko minuta ili najkasnije 24 sata od podnošenja zahtjeva.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (440 ocjena)

Home » Kredit za obrazovanje